Sosyal Projelerde Ortak Hareket Edecekler - Son Dakika
Yerel

Sosyal Projelerde Ortak Hareket Edecekler

Sosyal Projelerde Ortak Hareket Edecekler

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Bölge Rotaract Temsilciliği Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti.

03.08.2014 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Bölge Rotaract Temsilciliği Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Kurumsal iletişim ve tanıtım koordinatörü Alp Özdemir, rotarylerin yeni döneminde çeşitli kültürel ve sosyal projelerde işbirliği yaparak toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Bölge Rotaract Temsilciliği Kurumsal İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Alp Özdemir ile Bilişim Hizmetleri Koordinatörü Arda Özkan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Selvitopu'na çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özdemir, özellikle sosyal sorumluluk projeleri, meslek edindirme kursları ve mahallelerde yapılacak kültürel çalışmalarla ilgili projelerini anlattı.

PROJELERİNİ ANLATTILAR

Gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine yönelik mahallelerde çeşitli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Özdemir, "Karabağlar'da insanların sosyal ve kültürel etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda biz de bu bölgeye yönelmeyi amaçlıyoruz. Bizim Mahalle, Atık Pil Toplama, Meslek Edindirme, Gezici Kütüphane gibi projeleri Karabağlar Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yeni çalışma dönemimizde birlikte hareket ederek Karabağlar'da yaşayan, özellikle sosyo- ekonomik durumu kötü olan bölgelerdeki insanların hayatlarını güzelleştirmek istiyoruz" dedi.

"KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASINA İHTİYAÇ VAR"

Başkan Selvitopu ise Karabağlar'da ciddi anlamda sosyal sorunlar olduğunu, bunları yerinde tespit ettiklerini ve yerel yönetimler olarak sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte el ele vererek bu sorunları en aza indirmeyi planladıklarını dile getirdi. Karabağlar'ın sosyal yönden çalışmalara muhtaç bir bölge olduğunu özellikle gençlerin ve çocukların gelişimlerine katkı sağlamak gerektiğini belirten Selvitopu, "İnsanların gelişimine, kültürlerini birbirleriyle buluşturarak da katkıda bulunabiliriz. Kültürlerin birbirini tanıması, birbiriyle kaynaşması gerekiyor. Karabağlar'da Türkiye'nin 81 ilinden insan var. Bizim yapmamız gereken bu farklı kültürlerdeki insanların birbiriyle kaynaşmasını sağlamak. Bu kaynaşmanın, birlikteliğin oluşması için sizlerle birlikte, diğer sivil toplum kuruluşlarıyla kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlemeye ihtiyaç olabilir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sosyal Projelerde Ortak Hareket Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement