Sosyal Yardımlaşma Vakfına 4 Personel Alınacak - Son Dakika
Yerel

Sosyal Yardımlaşma Vakfına 4 Personel Alınacak

Sosyal Yardımlaşma Vakfına 4 Personel Alınacak

Batmanın Sason İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 4 personel alınacak.

18.08.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yardımlaşma Vakfına 4 personel alınacak

Batmanın Sason ilçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 4 personel alınacağı duyuruldu.

Üniversite mezunlarının alınacağı 4 personel için sınav yapılacak. Kayamakmlık tarafından yapılan açıklamada "Sason Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, İş Kanunu uyarınca Vakfımıza tahsis edilen ve vakfımızda boş bulunan 3 adet Sosyal Yardım ve Güncelleme Görevlisi (Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi personeli yalnızca erkek müracaatçılar arasından alınacaktır) ve 1 adet Büro Görevlisi (Büro Görevlisi personeli yalnızca kadın müracaatçılar arasından alınacaktır) unvanında çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır" denildi.

SASON'DA EN AZ 6 İKAMET ŞARTI GEREKİYOR

Sason Kaymakamlığı alınacak personelin en az 6 ay süreli Sason'da ikamet etmesi gerektiğini duyurdu. Alınacak personellerin KPSS'den en az 60 puan alması gerektiği belirtilirken, aranan bazı şartlar ise şöyle:

"Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren; Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi (Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümleri) bölümlerinden birinden mezun olmak. 2. ÖSYM tarafından 2014 veya 2015 yıllarında yapılmış olan KPSS sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 3. İkametgâh Şartı; Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre Sason ilçesinde son 6 aydır ikamet ettiğini gösterir belge ibraz etmek ve işe alındığı takdirde Sason ilçesinde ikamet edip, çalışmayı taahhüt etmek" www.batmangazetesi.com.tr

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sosyal Yardımlaşma Vakfına 4 Personel Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement