Sow'un Ayarları Bozulmuş! - Son Dakika
Spor

Sow'un Ayarları Bozulmuş!

Sow\'un Ayarları Bozulmuş!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyen Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

06.02.2017 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyen Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Maç sonunda sarı lacivertli futbolcular bir süre "Fenerbahçe marşı" eşliğinde galibiyeti kutlarken Josef ve Fernandao'nun hareketleri neşeli anlara sahne oldu.

Futbolcular, Afrika Kupası'ndan dönen ve röveşata golleriyle ünlü Moussa Sow'a ise takılmayı ihmal etmedi. Arkadaşları, maç içinde çektiği röveşatası direkten dönen Senegalli golcüye "Geri dönmen bizim için iyi oldu. Ama ayarın bozulmuş, bir kontrol ettirmelisin." dedi.



Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.



(AMK)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Sow'un Ayarları Bozulmuş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement