Soylu: "7 Haziran Akşamı Ne Kılıçdaroğlu Var, Ne Bahçeli Var Ne de Demirtaş Var" - Son Dakika
Politika

Soylu: "7 Haziran Akşamı Ne Kılıçdaroğlu Var, Ne Bahçeli Var Ne de Demirtaş Var"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Dörtyol Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri- AK Parti seçim irtibat bürosu açılışında Soylu'nun konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran'dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum, 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde"- "Selahattin Demirtaş'ı Kandil'e çağırıp 'gel şunun hesabını ver' diyecekler.

17.05.2015 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Dörtyol Mahallesi'nde esnaf ziyaretleri- AK Parti seçim irtibat bürosu açılışında Soylu'nun konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: - "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran'dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum, 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde"- "Selahattin Demirtaş'ı Kandil'e çağırıp 'gel şunun hesabını ver' diyecekler. Biliyorsunuz kardeşi var 6 ay terörizm yapıyor, 6 ay onun yanında dolaşıyor. 6 ay terörist. Kardeşi Kandil'de eğitim görüyor, eğitim veriyor"-"( Aydın Doğan'a eleştiri) Dün Mursi'yi karşı karşıya kaldığı o ahlaksız mahkeme kararından sonra bakın onu nasıl haberleştiriyor kendi internet sitesinde, Hürriyet Gazetesi'nin. Diyor ki yüzde 52 oy alan Mursi'ye idam yolu gözüktü. Yanına da Tayyip Erdoğan'ın resmini asıyor. 'Kini, öfkeyi görüyor musunuz?' Kandil'in medyası olmuş. Selahattin Demirtaş'ı evlatlık almış" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Onlar sanıyorlar ki 7 Haziran'dan sonra bizler siyasetimize devam ederiz. Şuraya yazıyorum, 7 Haziran akşamı ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var ne MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var ne de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş var. Üçü de olmayacak siyasi hayatın içinde" dedi.Soylu, Akçaabat ilçesi Dörtyol Mahallesi'ndeki AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti hükumetinin son 13 yılda yaptığı yatırımları anlatarak, Artvin Yusufeli ilçesinde dünyanın en yüksek üçüncü barajının, Rize'de Ovit'te 14 kilometre uzunluğundaki dünyanın en büyük tünelinin yapımının sürdüğünü Trabzon'da da dünyanın en büyük ikinci tüneli olacak olan Zigana Tüneli'ni yapacaklarını ifade etti. İstanbul'da dünyanın en büyük üçüncü havalimanını, Mersin'den Kıbrıs'a kadar su taşıyan bir asrın projesini yapacaklarını, 18 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını, son 13 yılda 6,6 milyon insanın ülkede yeniden istihdam edildiğini ifade eden Soylu, dün emekli, memur maaşlarını veremeyen, IMF'ye borcu olan bir Türkiye'den şimdi kendi kasasında 130 milyar dolar olan bir Türkiye tablosunun ortaya çıktığını anlattı.

Soylu: "7 Haziran Akşamı Ne Kılıçdaroğlu Var, Ne Bahçeli Var Ne de Demirtaş Var"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Soylu: '7 Haziran Akşamı Ne Kılıçdaroğlu Var, Ne Bahçeli Var Ne de Demirtaş Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat yıldırım: Düne kadar ak partiye hakaret ediyordun şimdi ne olduda ak partili oldun kesin bir çıkarın var insanda biraz aya olur ar olur 0 0 Yanıtla

Advertisement