Soylu, İhsanoğlu'na Edirne'den Seslendi - Son Dakika
Politika

Soylu, İhsanoğlu'na Edirne'den Seslendi

Soylu, İhsanoğlu\'na Edirne\'den Seslendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

25.07.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 'Ekmeleddin Bey 57 ülkeyi yönetiyor' sözlerini yalanlayarak, "Çocuk oyunları ile internet üzerinden mi idare ediyor" dedi.

Edirne Ak Parti il binasında, AK Parti İl Teşkilatı ile buluşan genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yüklendi. Soylu, "Kılıçdaroğlu ile Bahçeli bir araya gelirse ancak böyle bir aday çıkartır. Başka ne çıkaracaklardı? Bundan ne bekliyorsunuz? Böyle bir aday çıkaracaklar" ifadelerini kullandı.

Soylu, çatı adayı İhsanoğlu'nun Filistin ve İsrail ile ilgili sözlerinde tutarsızlık olduğunu vurgulayarak, "Hatırlıyor musunuz? 'Filistin ve İsrail konusunda biz tarafsız olmalıyız' dedi. 15-20 gün önce söyledi. Sonra ne oldu? Lafını düzeltebilmek için, İsrail'in oradaki mazlum kadınlara, mazlum çocuklara yaptığı vahşeti gördükten sonra, acaba lafı nasıl döndürürüm, değiştiririm diyerek fırdöndü haline geldi. Be babam sen 5 gün sonrasını göremiyorsun, 2023'ü nasıl göreceksin" diye konuştu.

"57 ÜLKEYİ İNTERNET ÜZERİNDEN ÇOCUK OYUNLARIYLA MI YÖNETECEK"

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Monşerliğe alışmış. Bir eli yağda bir eli balda alışmış. 10 bin dolar maaşla idare etmeyi. Bir de bir yalan uydurmuş. Kılıçdaroğlu diyor ki; '57 ülkeyi idare ediyor.' Neyin üzerinden idare ediyor? Nasıl idare ediyor? Çocuk oyunları üzerinde mi idare ediyor? İnternetin üzerinden mi idare ediyor? Siyaset ciddi bir şeydir. CHP'li ve MHP'li kardeşlerimizin de bunu anlamasını istiyoruz." - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Soylu, İhsanoğlu'na Edirne'den Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement