Soytürk Ç.'ye 1'i Ağırlaştırılmış 3 Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Soytürk Ç.'ye 1'i Ağırlaştırılmış 3 Müebbet Hapis İstemi

Eskişehir’de eşini, kayınbiraderini ve arkadaşını öldüren, kayınvalidesini ise yaralayan sanık hakkında mütalaa veren savcı, sanığın 1’i ağırlaştırılmış 3 müebbet hapis ve 18 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

19.11.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de eşini, kayınbiraderini ve arkadaşını öldüren, kayınvalidesini ise yaralayan sanık hakkında mütalaa veren savcı, sanığın 1'i ağırlaştırılmış 3 müebbet hapis ve 18 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

Zanlı Soytürk Ç., 19 Ocak 2014 tarihinde Bursa'nın gemlik ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Eskişehir'e gelerek boşanmak üzere olduğu eşi Çiğdem Ç.'yi, kayınvalidesi Aynur Ç. ve kayınbiraderi Muhammet Mustafa Çelik'i ve yakını olduğu öğrenilen Birol İnce'yi silahla yaralamış. yaralananlardan Çiğdem Ç. ile Birol İnce olay günü, Muhammet Mustafa Çelik ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Zanlı Soytürk Ç.'nin yaraladığı 2 kişi ise tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edilmişti. Yaşanan olay sonrasında kayıplara karışan Soytürk Ç., 14 günün sonunda Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Soytürk Ç.'nin yargılanmasına 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada, tutuklu sanık Soytürk Ç.'in yanı sıra, mağdur yakınları ve avukatlar hazır bulundu.

Duruşmada konuşan sanık Soytürk Ç., eşini sevmese 4 çocuk yapmayacağını hatırlatarak, "Olaylar isteğim dışında gerçekleşti. 4 çocuğum annesiz kaldı. Babasız yaşamamaları için lehime olan kanunların uygulanmasını talep ediyorum" dedi.

Duruşmada mütalaa veren savcı, sanığın eşi Çiğden Çeledir'i öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, Muhammet Mustafa Çelik ve Birol İnce'yi öldürme suçlarından ise ayrı ayrı müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Savcı ayrıca, kayınvalide Aynur Çelik'i yaralama ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından da 18 yıla kadar hapis cezası istedi.

Mahkeme heyeti avukatların mütalaaya karşı savunma yapmaları için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soytürk Ç.'ye 1'i Ağırlaştırılmış 3 Müebbet Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement