Sözlü'den Muhtarlara İftar - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den Muhtarlara İftar

Sözlü\'den Muhtarlara İftar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hizmet maratonunda çözüm ortağı olan muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu.

01.07.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hizmet maratonunda çözüm ortağı olan muhtarlarla iftar yemeğinde buluştu. Kadir Gecesi'ni tebrik eden ve Ramazan Bayramı'nın Türk İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Sözlü, siyasi görüş ayrımı yapmadan muhtarlarla belediye birimlerinin güçlü iletişim kurduğunu vurgulayıp, her türlü etnik ve mezhepsel ayrımcılıktan uzak kalmaya büyük özen gösterdiklerini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın merkez ilçelerindeki muhtarlarla Up Town Restoran'da organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Salonu dolduran muhtarlarla tek tek tokalaşarak "hoş geldiniz" diyen Başkan Hüseyin Sözlü, kısa süreli sohbetler etti. Adana Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ bürokratlarının da hazır bulunduğu iftarda Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

"Hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak hizmet üretiyoruz"

İftar yemeğinin ardından muhtarlara hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, birlik ve beraberlik mesajları verirken, belediyenin bütün kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu vurguladı. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla yürütülen hizmetlerde muhtarların düşünceleri ve yönlendirmelerine her zaman büyük değer verdiklerinin altını çizen Başkan Sözlü, "Hizmetlerimizi hak, hukuk, adalet ilkelerine riayet ederek gerçekleştiriyoruz. Belediye kaynaklarını verimli ve doğru kullanarak hizmet üretirken, muhtarlarımızın samimi yönlendirmelerinden yararlanıyoruz. Siyasi görüş ayrımı yapmadan muhtarlarla belediye birimlerimiz güçlü iletişimini sürdürüyor. Her türlü etnik ve mezhepsel ayrımcılığı reddediyoruz. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili dile getirdikleri sorunlara ve beklentilere yasal çerçevede çözüm sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Sözlü, iftarın sonunda kapıya geçip, ağırladığı muhtarları tokalaşarak uğurladı. Adanalı muhtarlar, Başkan Sözlü'nün duyarlılığı ve misafirperverliğine teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den Muhtarlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement