Sözlü'den Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'nın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'nın Ailesine Taziye Ziyareti

Sözlü\'den Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı\'nın Ailesine Taziye Ziyareti

Mazbatasını alarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için seçim kurullarına yapılan itirazların sonuçlanmasını bekleyen MHP’li Hüseyin Sözlü, 1960 Roma Olimpiyatının unutulmaz şampiyonlarından İsmet Atlı'nın vefatı üzerine Kozan'a giderek Atlı'nın ailesine başsağlığı diledi.

05.04.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mazbatasını alarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmak için seçim kurullarına yapılan itirazların sonuçlanmasını bekleyen MHP'li Hüseyin Sözlü, 1960 Roma Olimpiyatının unutulmaz şampiyonlarından İsmet Atlı'nın vefatı üzerine Kozan'a giderek Atlı'nın ailesine başsağlığı diledi.

ATLI AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Sözlü, Kozan'a bağlı Çukurören Mahallesi Kurdoğlu Çiftliğinde merhum İsmet Atlı'nın kardeşi eski pehlivanlardan Hüseyin Atlı ve diğer aile fertlerine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Sözlü, rahmetli İsmet Atlı'nın 1960 Roma Olimpiyatında İranlı Tahti'yi yenerek olimpiyat şampiyonluğunu kazanan ve bir çok uluslar arası müsabakalarda Türk Bayrağını göndere çektirerek İstiklal Marşımızı söylettiren ender tarihi şahsiyetlerden bir olduğunu söyledi.

ARAMIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Hüseyin Sözlü, "Merhum İsmet Atlı, sadece güreşteki başarılarıyla değil aynı zamanda yayımlanmış kitapları ve sayısız makaleleriyle de yazarlık ve ozanlık yönüyle Türk sporuna ve Türk kültürüne önemli katkılar sağlamış kıymetli bir şahsiyettir. Değerli büyüğümüz İsmet ağabeyimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve güreş camiamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Büyük şampiyon, Türk sporuna ve kültürüne kattığı değerler ile her zaman gönlümüzde yaşamaya devam edecektir" dedi.

Ziyarette, MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı'nın Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement