Sözlü'den Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sözlü'den Sürpriz Ziyaret

Sözlü\'den Sürpriz Ziyaret

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığını ziyaret etti.

11.11.2014 12:34  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Uzunları ve yönetimini ocak binasında ziyaret eden Başkan Sözlü, Ülkü Ocakları'na atanan ocak yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ocak yönetimi ile istişare toplantısı yapan Başkan Sözlü, Ülkü Ocakları'nın misyonunu ve vizyonunu bilen bir siyasetçi olduğunu vurgulayarak, "Ülkü Ocakları'nın üstendiği misyonu ve vizyonu biliyorum. Ülkü Ocakların'dan yetişmiş bir siyasetçi olarak yükünüzün ağırlığını en iyi bilenlerdendim. Başarılı olmak için az uyuyacağız çok çalışacağız" dedi.

Adana için birlikte yapılabilecekler konusunda fikir alış verişinde bulunan Başkan Sözlü, Ülkü Ocakları'nın müstesna bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, bilgili, birikimli, terbiyeli, memleket sevdalısı yiğitlerle dolup taşan müstesna bir kurumdur. Fikirlerine her zaman ihtiyaç duyduğum yegane otağıdır. Memleket için her zaman üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren Ülkü Ocakları göz bebeğimdir. Yapmış olduğu çalışmalarla Adana'ya yeni bir ivme kazandıran Yunus Uzunlular ve Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum."

Adana İl Ocak Başkanı Uzunlar ise bu sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkü Ocaklarından yetişmiş ve siyaset hayatında üç dönem Ceyhan'da başarılı çalışmalar yaptıktan sonra Adana'nın Şehr-i Emin'i olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'yü, gençlerimizin örnek alması gerekmektedir" diye konuştu.

Hüseyin Sözlü'nün her zaman yanında yer alacaklarını belirten Uzunlular, "Biliyoruz yolumuz çetin, bu kutlu yolda başarılı olmak için üzerimize ne düşüyorsa yapamaya hazırız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü'den Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement