Sözü Verdiler, Bisikletleri Kaptılar - Son Dakika
Güncel

Sözü Verdiler, Bisikletleri Kaptılar

Sözü Verdiler, Bisikletleri Kaptılar

Çanakkale'nin Biga İlçesi'ne bağlı Gümüşçay Beldesi'nde, belediye tarafından düzenlenen 'Sözümü Veriyorum, Bisikletimi Alıyorum Projesi' kapsamında 94 bisiklet dağıtıldı.

01.05.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga İlçesi'ne bağlı Gümüşçay Beldesi'nde, belediye tarafından düzenlenen 'Sözümü Veriyorum, Bisikletimi Alıyorum Projesi' kapsamında 94 bisiklet dağıtıldı. Öğrenciler, hayatları boyunca doğru, dürüst, çalışkan, bayrağını, milletini, vatanını seven birey olacaklarına ve sigara içmeyeceklerine dair söz verdi.

Bisiklet dağıtım törenine, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale İl Genel Meclis üyesi Bülent Korkmaz, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, AK Partili Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, 'Sözümü Veriyorum, Bisikletimi Alıyorum Projesi' kapsamında 44 ilkokul dördüncü sınıf öğrencisine bisiklet dağıttıklarını hatırlatarak, "Öğrencilerimiz hayatları boyunca doğru, dürüst, çalışkan, bayrağını, milletini, vatanını seven birey olacaklarına ve sigara içmeyeceklerine dair söz verdiler. Biz de bisikletlerini verdik. Bugün de 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine 94 bisiklet daha dağıtıyoruz" dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider de "Çocuklarımız sosyalleşsinler, spor yapsınlar. Çocuklarımız da bizim gibi büyüsün. Bu bisikletleri verirken de 'Aman sigara içmeyin' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilerden Zeynep Dayıoğlu, kendi ve bisiklet alan tüm arkadaşları adına kürsüden söz verdi. Ardından öğrencilere törenle bisikletleri dağıtıldı.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sözü Verdiler, Bisikletleri Kaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement