Sp Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sp Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı

Sp Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrası Hüseyin Ayva başkanlığa seçildi.

24.01.2017 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı'nın gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrası Hüseyin Ayva başkanlığa seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye Kongreye SP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Osman Hazer, SP İl Başkanı Adnan Şenel ve partililer katıldı. Kongrede konuşan Ayva, görevin kendisine verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek delegelere teşekkür etti.

Kongrede konuşan Şenel ise gündemdeki konulara değinerek Türkiye üzerinde son günlerde büyük oyunlar oynandığına vurgu yaptı. Şenel, "Bu oyunu inşallah bozacağız. Irkçı emperyalizmin büyük oyunu Fırat ve Nil nehirleri arasındaki arz-ı mev'ud toprakları içine alacak şekilde büyük İsrail'i kurmaktır. Büyük İsrail'in emniyeti için de Fas'tan, Endonezya'ya kadar bütün ülkelerin idaresini etkisi altına almaktır. Afganistan, Irak ve Suriye'de yaşananlar bunun göstergeleridir. Nihai hedef ise Anadolu'da, İsrail için tehdit teşkil edebilecek, Selçuklu ve Osmanlı mirasçısı bir Türkiye'yi bırakmamaktır. SP, büyük oyunu bozacak bir Türkiye'nin teminatıdır, her türlü haksızlık ve zulme karşı adil bir Türkiye. Bugün İslam coğrafyasında işgal, bölünme, iç karışıklık ve zulüm gibi bizleri derinden üzen olumsuz hadiseler de yaşanmaktadır. Bilinmelidir ki, bütün zulüm ve karışıkların İslam coğrafyasında yaşanması tesadüf değildir. SP, tarihi müktesebatına uygun olarak olumlu gelişmeleri hedefine ulaştırmak, olumsuz hadiseleri bölgemiz ve ülkemiz lehine çevirmek için var. SP, her türlü haksızlık ve zulme karşı adil bir Türkiye'nin teminatıdır" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement