Sp Akkışla'da Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sp Akkışla'da Gövde Gösterisi Yaptı

Sp Akkışla\'da Gövde Gösterisi Yaptı

Saadet Partisi Akkışla İlçesinde düzenlediği mitinge halk büyük ilgi gösterdi.

16.03.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Akkışla İlçesinde düzenlediği mitinge halk büyük ilgi gösterdi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, Akkışla Belediye Başkan Adayı Nuh Karakoç'un katıldığı mitinge halk büyük ilgi gösterdi. Konuşma sırasında vatandaşlar 'Mücahit Erbakan', 'Saadet Kazanınca Türkiye kazanacak' sloganları ile 'Artık Akkışla yatırım istiyor' sloganları attı.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik "İnşallah 30 Martta yaşanabilir Akkışla için, yaşanabilir bir Kayseri için, yaşanabilir bir Türkiye'nin temelini atacağız. Onun için bu seçimler daha önce yapılmış seçimlerden daha önemli. Neden önemli çünkü yeni bir dünyanın temeli sizlerle beraber atılacak. Bakın kıymetli hemşerilerimiz ve yiğit insanlar ne oldu 1989 yılında ilk defa 5 tane belediye Milli Görüş kadrolarına emanet edilmişti. Bu 5 tane belediyemizin çalışmasıyla müthiş başarılar sağladık. Bu 5 tane belediye başkanların isimlerini yan yana koyunca 'FATİH' oluyordu. İnşallah biz yeniden Felahiye'mizle, Akkışla'mızla, Tomarza'mızla, İncesu ile ve Hacılar ilçemizle ne yapacağız. Yeniden 'FATİH' yazacağız" dedi.

Saadet Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun ise "Önümüzde son derece önemli bir seçimi hep birlikte yaşayacağız. 30 Mart inşallah dürüstlük hakim olacak yada buna bağlı olarak dürüst olmayan bir Türkiye'yi oylayacağız. Dürüstlük deyince akla Milli Görüş gelir ve onun tek temsilcisi Saadet Partisi gelir. Biz diyoruz ki 40 yıldır bu ülkenin yaşanabilir bir ülke olması için, uydu değil yeniden büyük Türkiye olması için Avrupa birliğin peşinden giderek Avrupa birliğine kuyruk olmak yerine yeniden tarihinde ki üstün yeri alması için ve yeni bir dünyanın temellerini atması için nasıl ki canla başla 40 yıldır çalışıyoruz. İnşallah nice 40 yıllarla birlikte yaşanabilir bir Türkiye'yi yaşanabilir bir Akkışla'yı imar ve irfanıyla ihya etmeye var mısınız?" diye konuştu.

Akkışla Belediye Başkan Adayı Nuh Karakoç "Ben Kululu'da muhtarlık yaptım. Ben Kululu'da 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Ben Kululu 'ya geldiğimde Kululu çok değişti. 11 Km sulama kanalı yaptım. Çok emek verdim ben Kululu 'ya" dedi. Karakoç "Ama gördüm ki geçen gün Çiftlik Belediye Başkanı çıkmış televizyonlara diyor Akkışla'mızın halini görüyorsunuz diyor. Akkışla halkı bunu duydu ama şunu bilsin Akkışla 62 yıllık belediyedir. Allah kısmet ederse Akkışla belediye başkanı olursam. Akkışla'nın gelişmesi için elimden ne gelirse yapacağım. Burada en büyük sıkıntımız tabi ki yol, su ve işsizliktir. Bunların yapılması için elimizden geleni yapacağım" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Akkışla'da Gövde Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement