Sp'den "Halkla Kucaklaşma" - Son Dakika
Politika

Sp'den "Halkla Kucaklaşma"

Sp\'den "Halkla Kucaklaşma"

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Halkla Kucaklaşma” programlarının İnegöl ayağı yapıldı.

19.01.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Halkla Kucaklaşma" programlarının İnegöl ayağı yapıldı.

Necmettin Erbakan'ın eski Özel Kalem Müdürü, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, İnegöl'de seçim çalışmalarında bulundu. Karaman, İHA İnegöl temsilcisi Salih Bakıcı'yı ziyaret etti. Haziran ayındaki genel seçimler için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Karaman, "Şimdi Saadet zamanı. Vatandaşa gidip anlatıyoruz. Akşam televizyonun kumandasını eline alıyor, zaplıyor, bakıyor ki bizim söylediklerimizden hiçbiri yok. Adamı gündüz ikna ediyorsun, akşam bütün kanalları izleyince kafası karışıyor. Benim bir daha gelmem gerekiyor. Aslında partilerin aldığı oylara baksanız, harcadıkları paralara baksanız, bizim harcadığımız para daha az. Kimse bizde belediye başkanlığı, milletvekilliği kavgası yapmaz. Biz her seçimde canla başla çalışacağız. Hele İnegöl teşkilatımız Türkiye'de en çalışkan ilçe teşkilatlarımızdan birisidir" diye konuştu.

Saadet Partisi'nin şu anda oyunun yüzde 7 olduğunu ileri süren Karaman, "Ama bunu göstermiyorlar; hep yüzde 1,5. Biz anket yaptırdık, yüzde 7 çıktı. Biz barajın kalkmasından yanayız. Zaten bunun için Anayasa Mahkemesi'ne başvurduk. Ahlak ve maneviyatın daha iyi anlatılması ve anlaşılması gerekir. Bugün bonzai ilkokullarda vardır. Bursa'da duyduğumuza göre daha önce 8 tane olan pavyon sayısı 128'e çıkmış. Buralarda genç kızların garson statüsünde çalıştırılıp yanlış yollara düşürüldüklerini duyuyoruz. TÜİK'in verilerine göre 2014 yılında 640 bin kişi evlenmiş, 150 çiftte boşanmış. Bir ülkede boşanma sayısı evlenmenin 4'te 1'i kadarsa, o ülkede çok kötü bir yola gidiliyor. Bu hakikaten düşündürücü" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp'den 'Halkla Kucaklaşma' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement