SP Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan, Muş'ta - Son Dakika
Politika

SP Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan, Muş'ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Bir elimize Başbakanlığı, diğer elimize de Cumhurbaşkanlığını verseler yine de davamızdan vazgeçmeyiz" dedi.

27.03.2014 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Bir elimize Başbakanlığı, diğer elimize de Cumhurbaşkanlığını verseler yine de davamızdan vazgeçmeyiz" dedi.

Erbakan, Muş Belediye Meydanı'nda, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge katıldı.

Mitingte konuşan Erbakan, 1971 yılında Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından kurulan Milli Nizam Partisi'nin ilk resmi üyesinin Malazgirtli olduğunu anımsattı.

Erbakan, şöyle konuştu:

"1971 tarihinde Anadolu'nun kapıları şuurlu Müslümanlara ve milli görüşe buradan, Malazgirt Ovası'ndan açıldı. İşte bu sebeple son derece önemli ve müstesna bir beldedeyiz. Milli görüşün merkezinde imanlı ve inançlı insanların diyarında bulunuyoruz. Cenab-ı Allah bu birlikteliğimizi bu coşkumuzu daim kılsın İnşallah. Milli görüşçü olmak çok büyük anlam taşır. Milli görüş ve Saadet Partisi, diğer 70 partiden bir tanesi değildir. Erbakan hocamızın her fırsatta ifade ettiği gibi, 'Biz diğerlerinden bir tanesi değiliz. Biz herhangi bir parti değiliz. 70 tane partinin 71'incisi değiliz'. Neden bunları söylüyoruz biliyor musunuz? Çünkü biz milli görüşçüler şan, şöhret, makam, mevki, kendi ismimiz için kendi nefsimiz için bu çalışmaları yapmıyoruz. Biz 6 milyar insanın kurtuluşu için bu çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaları, bize oy versinler diye değil, Allah rızası için yapıyoruz. Bizim bir elimize Başbakanlığı, diğer elimize de Cumhurbaşkanlığını verseler yine de davamızdan vazgeçmeyiz."

30 Mart'ın önemli bir gün olduğunu belirten Erbakan, Muş'ta yeniden milli görüş ruhunun canlanması için 30 Mart'ın bir milat olduğunu belirtti.

SP Muş Belediye Başkan adayı Muhittin Aytunç ise, SP'nin milletinin partisi olduğunu vurgulayarak, seçilmesi halinde belirli bir kesimin değil, Muş'un başkanı olacağını kaydetti.

SP Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan, Muş\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Politika SP Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan, Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement