Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ Açıklaması

Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ Açıklaması

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, milli görüşü yerelde ve genelde iktidara taşıyacaklarını söyledi.

17.10.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, milli görüşü yerelde ve genelde iktidara taşıyacaklarını söyledi.

SP İnegöl ilçe teşkilatının divan toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, "Heyecan mı istiyorsunuz? Gazze'ye bakın, bacağı kopan çocuğa bakın, bu size en büyük heyecandır. Çünkü o çocuğun zulümden kurtulması için üzerimize düşen vazifeyi sonuna kadar yapmak bizim en büyük yükümlülüğümüzdür. Bize verilebilecek en büyük heyecan budur" dedi.

Kurban bayramının buruk geçtiğini belirten Ağdağ, "Dünyanın her tarafında zulmün kol gezdiği, Müslümanlara her türlü zulmün yapıldığı bir zaman diliminde kurban bayramını idrak ettik. Ciğerimiz yana yana, içimizde o kor ateşi hissederek bayram yaptık.

Bu zulüm dünyasını adalet dünyasına çevirecek çalışmaları yapmayı Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin. Filistin'de, Afganistan'da, Keşmir'de, Katani'de zulüm var. Böyle coğrafyalarda, anasız babasız, 30 yaşına kadar ev görmeden büyüyen insanlar var. Bir insan, bir Müslüman o çocuğun hesabını düşünmeden geceyi geçiriyorsa, onun hesabını ahirette veremez. İşte bu inanç, bu şuur bizi milli görüşçü kılıyor. İşte bu inanç, bu şuur bizi Saadet Partili olmaya mecbur kılıyor. Yeryüzünde yeni bir dünyanın kurulması için bize çok büyük ve ağır veballer yüklüyor. Bunun için bizde ara sıra bir şeyler oluyor. Teşkilatımız için ya bir hava lazım, bir heyecan lazım diye dalgalanmalar oluyor. Heyecan mı istiyorsunuz, Gazze'ye bakın, bacağı kopan çocuğa bakın, bu size en büyük heyecandır. Siz yeni bir dünya kurmazsanız, bu zulüm dünyasının bir taşeronu olmaktan öteye geçemezsiniz. O taşeronlukta Irak'ı üçe böldürür, Suriye'yi kaça bölüneceği belli olmayan bir hale getirir, Afganistan'ı ikiye böldürür, Sudan'ı üçe böldürür, Libya'yı üçe böldürürsünüz. Biz, şu ilimizde, ilçemizde belediyeyi alalım, yanımızdakilere rant verelim, makam mevki sahibi olalım demiyoruz. Afrika'da sokakta kalan çocuğun hesabının bizden sorulacağını söylüyoruz. Niye? Çünkü, biz milli görüşçüyüz. Milli görüşün diğer bütün görüşlerden 7 bariz farkı vardır. Milli görüşü yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Genel Başkan Yardımcısı Atik Akdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement