Sp Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Medya Baskı Altında - Son Dakika
Güncel

Sp Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Medya Baskı Altında

Sp Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Medya Baskı Altında

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Birol Aydın, düzenlediği basın toplantısında, medyanın baskı altında olduğunu söyledi.

08.10.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Birol Aydın, düzenlediği basın toplantısında, medyanın baskı altında olduğunu söyledi.

SP İstanbul İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında, özellikle bazı medya kuruluşlarının bilinçli olarak SP aleyhinde spekülatif haberlerle kamuoyunu yanılttıklarına dikkat çekti. Aydın, 'Bir kısım hadsizler, Saadet Partimize tasallut etmeye kalkıyor. 2000'lerden bugüne her seçim döneminde teşebbüs ettikleri tezgahlarını yeniden kuruyorlar. Kendilerini Milli Görüşçü gibi gösterip, sureti haktan görünerek, kirli işlerine, çirkin emellerine partimizi, seçmenimizi dahil etmeye çalışıyorlar. Hocamızın ifadesiyle 'günahlarına ortak arıyorlar' Bunun için, Saadet Partisi'ne oy veren mensuplarımızın ve seçmenimizin oylarını devşirerek kendi dünyalıklarını kurtarmaya çalışıyor, bu uğurda ahlaki olmayan organizasyonlar tertip edip, çağrılarda bulunuyorlar" dedi.

MEDYA BASKI ALTINDA

Öte ayandan medya üzerindeki iktidar baskısına değinen Aydın, 'Terör artıyor. Ocaklara ateş düşüyor, yürekler yanıyor, analar ağlıyor. Basın üzerinde baskı ve sansür artıyor. Gazeteciler belli mihraklar tarafından tehdit ediliyor, sokak ortasında menfur saldırılara uğruyor, dövülüyor" ifadelerini kullandı.

'OYLAR BÖLÜNMESİN DİYORSANIZ OYUNUZU SAADET'E VERİN"

Bazı AK Partili yetkililerin SP tabanına yönelik 'oylar bölünmesin' şeklinde propaganda yaptıklarını söyleyen Aydın, şöyle konuştu:

'İki beyanlarından biri; 'Saadet Partili kardeşlerimiz, oylar bölünmesin bize oy verin' oluyor. İnsaf yahu! Hala bunu nasıl söyleyebiliyorlar? Bunca olanlardan sonra, bu kadar yapılan yanlışa rağmen böyle bir şeye nasıl cüret ediyorlar, pes doğrusu. Oy vermenin sorumluluk olduğunu bilen, verdiği vekaletin nedenli önemli bir mesuliyet olduğunun farkında olan bir Saadet partili, böyle oyunlara gelir mi zannediyorlar? AK Parti'ye oy veren ama kafasında derin şüpheler olan kıymetli kardeşlerimiz; Bu faizci düzen canınıza tak etti biliyoruz. Çözüm süreci başladığında neyin başladığını, bittiğinde de neyin bittiğini bilmeyenlerden bıktınız biliyoruz. Bugün düşman olduklarını iddia ettikleri, bir kısım yapılara 12 Yıl boyunca ne istedilerse verip, sonra aldatıldık diyenlerden bıktınız biliyoruz. Ergenekon ve Balyoz operasyonuyla vesayeti kaldırıyoruz deyip sonra Milli Orduya kumpas kurulmuş aldatıldık diyenlerden bıktınız biliyoruz. Suriye, Libya, Mısır politikalarında ne dediğini, ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeyenlerden bıktınız biliyoruz? Türkiye'yi tüketim toplumu haline getirip, milletimizi vahşi kapitalizmin açık pazarı haline getirenlerden bıktınız biliyoruz? Kendi çocukları her türlü lüks içinde yüzerken, fukara gençlere 'feda olsunlar' diyebilenlere kızdınız biliyoruz. Soma'da acılı insanların üzerine yürüyecek kadar kibre kapılmış, egoları patlamış kişilerden acı duyduğunuzu biliyoruz. Nasıl olsa ne yaparsak yapalım bize oy veriyorlar diyen, tepeden bakmayı benimsemiş, lüks içinde yaşayan bu insanları sırtınızda taşımaktan yorulduğunuzu biliyoruz. O zaman 'oylar bölünmesin' diye AK Parti'ye oy vermeyi bırakın. Oylar bölünmesin diyorsanız oyunuzu Saadet'e verin."

ESKİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM DİYENLERE ALDANMAYIN

Bazı AK Partililerin Eski Milli Görüşçü olduklarını söyleyerek oy toplamaya çalıştıklarını ifade eden Aydın ' Partimiz üzerinde, 'eski milli görüşçü' vb. adlar altında operasyon yapmaya kalkışacak olanları aziz milletimizin huzurunda, Allah'a havale ediyor, milletimize şikayet ediyor, gerekeni de yapacağımızı ilan ediyoruz" dedi.

AK PARTİ TRENİ RAYDAN ÇIKTI

Ülkede AK Parti iktidarının sona erdiğini söyleyen Aydın şöyle konuştu: 'Raydan çıkan treni hızlandırmak beyhudedir. Hasarı ve kaosu artırmaktan başka bir işe yaramaz. Tren duracak, durdurulacak ki zayiat azalsın" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sp Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Medya Baskı Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement