Sp Genel Başkanı Kamalak ve BBP Genel Başkanı Destici, Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Sp Genel Başkanı Kamalak ve BBP Genel Başkanı Destici, Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti

Sp Genel Başkanı Kamalak ve BBP Genel Başkanı Destici, Vali Orhan Düzgün\'ü Ziyaret Etti

’Milli İttifak’ adı altında birleşen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin genel başkanları, aday tanıtımı için geldikleri Kayseri’de ilk olarak Vali Orhan Düzgün’ü ziyaret etti.

20.04.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Milli İttifak' adı altında birleşen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin genel başkanları, aday tanıtımı için geldikleri Kayseri'de ilk olarak Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Vali Orhan Düzgün ziyarette, "İnşallah Genel Seçimler ülkemiz için hayırlı olur. Bizler de il başkanlarımızla daha önce görüştük. Kayseri'de 16 siyasi parti seçime giriyor. 9 Nisan günü aday listelerinin belli olmasından sonra bütün il başkanlarımızla görüştük. Pankart asılacak yerler ve sesli propaganda, açık ve kapalı yer toplantıları ile bütün partilerimizin centilmence bu seçim sürecini geçirmeleri için. Kayseri'de geçtiğimiz seçimlerde çok önemli bir sıkıntı olmadı. Bu seçimde de olmasını beklemiyoruz" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, genel seçimlerde ittifak kurduklarını hatırlatarak, "Kayseri'ye de aday tanıtımı için geldik. Seçim çalışmalarımızı da birlikte yürütmeye çalışıyoruz. Akşam da aday tanıtım toplantımız var" diye konuştu.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, ziyaretin kısasının makbul olduğunu söyledi. Daha sonra görüşme basına kapalı olarak devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sp Genel Başkanı Kamalak ve BBP Genel Başkanı Destici, Vali Orhan Düzgün'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu
    17:22 Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu

    Mahalli İdareler Seçimleri sonrası İl Genel Meclisi Üyelerinin belirlenmesinin ardından 22 kişiden oluşan İl Genel Meclisi ilk toplantısını yaptı. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Cavit Şireci 15 oy alarak Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı oldu. Şireci'nin Meclis Başkanı seçilmesinin ardından Erzincan İl Özel İdaresinde devir teslim töreni gerçekleşti.

  • İstanbul'da afet riskleri ele alındı
    17:22 İstanbul'da afet riskleri ele alındı

    İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında yapılan Afet Koordinasyon toplantısında, İstanbul'da afet risklerine ilişkin çalışmalar ele alındı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı.

  • Hatay Belediye Başkanı Seçim Çalışmaları İçin Tefeciden Para Aldı
    17:21 Hatay Belediye Başkanı Seçim Çalışmaları İçin Tefeciden Para Aldı

    Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Lüftü Savaş'ın seçim çalışmaları için tefeciden 32 bin TL para aldığı ortaya çıktı. Seçim sonrası Hatay Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belgeleri incelediklerini ve detaylarıyla kamuoyuyla paylaşacaklarını açıkladı. Belgeler ortaya çıktıktan sonra parayı gönderen kişi, yanlışlıkla gönderdiğini iddia ederek parayı geri istedi. 32 milyon TL, 14 gün sonra iade edildi.

  • Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    17:15 Muğla'nın CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    Muğla'nın CHP'li belediye başkanları ile Ankara'ya giden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Anıtkabir'i ziyaret etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP'li ilçe belediye başkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahında ziyaret etti.

  • Kayseri Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Turizm Haftası etkinliklerinde gençlerle buluştu
    17:14 Kayseri Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Turizm Haftası etkinliklerinde gençlerle buluştu

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Erdemli Vadisi'nde gençlerle bir araya geldi. Vali Çiçek, turizmde yapılan yatırımlardan bahsederken, Başkan Büyükkılıç ise kadınlarla pişirdiği gözlemeleri vatandaşlara ikram etti.

  • YSK, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yapılan 20 itirazı reddetti
    17:11 YSK, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yapılan 20 itirazı reddetti

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, DEM Parti, TİP, BBP ve Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan toplam 20 itirazı değerlendirdi ve reddetti. İtirazlar arasında AK Parti'nin 2, TİP'in 1, BBP'nin 2, İYİ Parti'nin 1, YRP'nin 7, MHP'nin 4, DEM Parti'nin 2, CHP'nin 1 itirazı bulunuyor.

  • Vahap Seçer'den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret
    17:06 Vahap Seçer'den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından, belediye başkanlıklarını kazanan ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Seçer; birlik, beraberlik ve iş birliği içerisinde çok güzel hizmetler hayata geçireceklerini vurguladı.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Şahin'i ziyaret etti
    17:06 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Şahin'i ziyaret etti

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından ilk protokol ziyaretini, Antalya Valisi Hulusi Şahin'e gerçekleştirdi. Vali Şahin, Başkan Böcek'e görevinin ikinci döneminde başarılar dilerken, Başkan Böcek de Antalya için azimle, gururla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i ziyaret etti
    17:06 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i makamında ziyaret ederek, Büyükşehir ve Mezitli Belediyeleri'nin iş birliğini güçlendirmek amacıyla görüş alışverişinde bulundu. Yeni dönemde birlikte yürütülecek projeler ve hizmetler hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildi.

  • Dışişleri Bakanlığı, '2023 Genç Çevirmenler Yarışması'nda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi
    17:02 Dışişleri Bakanlığı, '2023 Genç Çevirmenler Yarışması'nda başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi

    Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı, '2023 Genç Çevirmenler Yarışması'nda başarılı olan öğrenciler için başkent Ankara'da ödül töreni düzenledi. Törende Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, yarışmanın önemine vurgu yaparak, Türkiye-AB ilişkilerinin süreçlerden geçtiğini belirtti.

  • Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var
    16:50 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1,5 ay sonra toplandı! Masada üç önemli konu başlığı var

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından yoğun gündemle toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon ve fahiş fiyatlar ele alınacak.


Advertisement