SP, Gercüş'te Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

SP, Gercüş'te Miting Düzenledi

SP, Gercüş\'te Miting Düzenledi

Saadet Partisi, Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde seçim mitingi düzenledi.

24.03.2014 16:37  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde seçim mitingi düzenledi.

Kayapınar belde meydanında düzenlenen mitinge SP Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Kayapınar Belediyesi Başkan adayı İsmail Koruyan ve çok sayıda vatandaş katıldı. SP Kayapınar Belediyesi Başkan adayı İsmail Koruyan, talana, vurguna, hırsızlığa, rüşvete dur diyeceklerini söyledi. Koruyan, "Kayapınarlılar bu seçim Saadet Partisi'nden yana tercih kullanacaklarına dair bizlere söz verdiler. Biz de bu sözü yerde bırakmayarak onlara sonuna kadar hizmet edeceğimize söz veriyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan SP Batman İl Başkanı Mehmet Fırat da, "Saadet Partisi olarak dileğimiz ilimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde artık insanlara gerçek manada hizmet edecek belediye başkanları kazansın. Türkiye belediyecilik hayatından en iyi hizmeti veren Saadet Partili belediye başkanları olmuştur. Milletin emanetini mukaddesatı gibi koruyan belediye başkanlarına olan ihtiyaç bugün artmıştır. Saadet Partisi geldiği günden beri halkın gönlünde, inancıyla, doğruluğuyla, hizmetiyle, halkla ilişkileriyle kendini ispatlamıştır. Oy verirken verdiğiniz partiyi iyi araştırın öyle oyunuzu kullanın" diye konuştu.

SP Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi ise "Şükürler olsun ki emin adımlarla zafere doğru yürüyoruz. Bugüne kadar büyük laf edip hizmete gelince söyleyecekleri hiçbir şeyleri olmayan bu seçilmiş idareciler tekrar halkın karşısına çıkıp utanmadan oy istemektedirler. Bugüne kadar bu millete hiçbir şey veremeyen bu idarecilere dur demek bu halkın elindedir. Diyoruz ki 30 Mart'ta halk bunlara Saadet Partisi ile dur diyecektir. Herkes biliyor ki bu halka hizmet edecek tek parti Saadet Partisi'dir. Fazla lafa gerek yoktur. Tarihimiz hizmet tarihidir. Bütün halkımız buna şahittir" şeklinde konuştu.

Miting, konuşmaların ardından sona erdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SP, Gercüş'te Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement