SP'li Akkiraz: Üniversiteli Gençlerin Yüzde 60'ı Cünüp Geziyor - Son Dakika
Güncel

SP'li Akkiraz: Üniversiteli Gençlerin Yüzde 60'ı Cünüp Geziyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, üniversiteli gençlerin yüzde 60'ının cünup gezdiğini söyledi ve bunun sorumlusu olarak AK Parti'yi işaret etti.

15.09.2014 21:52  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi'nden, Ak Parti'ye ve AK Parti politikalarının üniversite gençliğinin yaşam tarzına nasıl yansıdığına dair olay yaratacak bir iddia geldi! Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Akkiraz, Çorum'da yaptığı ve AK Parti hükümetinin politikalarını eleştirdiği konuşmasında "Üniversiteli gençlerimizin yüzde 60’ı cünüp geziyor" dedi. Akkiraz, bunun sorumlusu olarak da AK Parti'yi işaret etti.

ÇOK AĞIR SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

SP Genel Başkan Yardımcısı Akkiraz, partisinin İl Divan Toplantısına katılmak üzere gittiği Çorum’da, Turgut Özal İşmerkezi Toplantı Salonu’nda yapılan İl Divan Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında AK Parti iktidarını da çok ağır sözlerle eleştirdi. "Bugün AKP’nin uyguladığı politikaların Türkiye’ye ve dünyaya saadet ve mutluluk getirmesinin mümkün olmadığı"nı söyleyen Akkiraz, AK Parti çizgisinin ve siyaset anlayışının milletin temel hak ve anlayışına, milli ve manevi değerlerine son derece uzak bir çizgi olduğunu ileri sürdü.

"ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİN YÜZDE 60’E CÜNÜP GEZİYOR"

Akkiraz, "62. hükümet programı Türkiye’de sorunların artarak devam edeceğinin habercisidir. Programın hiçbir satırında din ve ahlakını geliştirmeye, ahlaki çöküntüyü önlemeye yönelik tek bir cümle yoktur. Toplum çürüyor. Ancak hükümet programında toplumsal ahlakın yeniden tesisine yönelik hiçbir gayret yok. Toplumumuzda boşanmalar arttı, fuhuş, hırsızlık, kumar, kavgalar her geçen gün artıyor. Bunlar artık sıradan olaylar haline geldi. Yeni Adliye Sarayları yapılıyor ancak buna rağmen suç oranları artıyor. Aynı şekilde cezaevleri yapılıyor, buna bağlı olarak cezaevlerindeki tutuklu sayısı artıyor. Kısacası yeni hükümet programı tam bir fiyaskodur. Günümüz gençleri temizlikten uzak yetişiyor. Öyle ki gusül ABDesti almayı bilmeyen birçok gencimiz var. Üniversiteli gençlerin yüzde 60’ı cünüp geziyor" dedi.

ERDOĞAN'A ŞARTLI DESTEK

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, bu nedenle de ülkede yaşanan sorunların katlanarak çoğaldığını ifade eden Akkiraz, 10 Ağustos’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a şartlı destek verdi. Akkiraz, "Erdoğan’ın yapacağı her iyi işe destek vereceğiz. Ancak milletin milli ve manevi değerlerine aykırı yapacağı her çalışmayı da sonuna kadar eleştiririz, ikaz ederiz" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığında oluşturulan 62. hükümetin programıyla ilgili olarak da değerlendirme yapan Akkiraz, yeni hükümet programının da geçmiş hükümetlerin programlarından farklı olmadığını, bu nedenle sorun çözmekten uzak olduğunu kaydetti.

"YEGANE GÜÇ SAADET PARTİSİ"

62. hükümet programının ABD, AB ve NATO iş birliğinde hazırlandığını, bu nedenle de Türkiye’yi tahrip edecek bir program olduğunu ileri süren Akkiraz, "Bu programın özünde Türkiye’nin ABD’nin Ortadoğu projesinin taşeronu olmak vardır. Bu program Türkiye’nin bölünmesiyle sonuçlanır. Bu programla devlet, kurumlar ve vatandaş borçlanmaya devam edecektir. Geldiğimiz noktada doğan her çocuk 12 bin dolar borçla dünyaya gelmektedir. Bu, Türkiye için sürdürülebilir durum değildir. Ülkedeki bu kötü gidişe dur diyecek yegane güç Saadet Partisidir. SP dışında ülkede yaşanan sıkıntılara çözüm bulabilecek bir güç yoktur. Çözüm, Milli Görüş ve Saadet Partisi’nin iktidarından geçmektedir. Yoksa AKP 40 yıl da iktidarda kalsa sorunlar çözülmeyecek, aksine katlanarak devam edecektir. bugün ülkemizde bir senaryo sergilenmektedir. Bu senaryoda AK Parti’ye baş rol görevi verilmiştir. CHP, MHP ve HDP’ye ise figüranlık rolü biçilmiştir. Saadet Partisi dışında CHP veya MHP'de iktidara gelse değişen hiçbir şey olmayacaktır." dedi.

SP\'li Akkiraz: Üniversiteli Gençlerin Yüzde 60\'ı Cünüp Geziyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel SP'li Akkiraz: Üniversiteli Gençlerin Yüzde 60'ı Cünüp Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • DAĞ ARSLANI: AVRUPALI BİR KADIN, SEVİŞMEDEN ÖNCE DUŞ ALIR Kİ, PARTNERİME TEMİZ KOKAYIM VE CİNSEL UYARIM SAĞLANSIN DİYE, AMA BİZİMKİLER SEVİŞMEDEN SONRA DUŞA KOŞARLAR Kİ KİRLENDİM TEMİZLENEYİM DİYE. . CÜNUPLUK BÖYLE SAÇMA BİR ŞEY İŞTE. . 22 19 Yanıtla nasilyani: nerden biliyorsun ben avrupa dayim burada kiz kiza erkek erkege bulamiyanda evindeki kopegine biz hamdolsun muslumaniz ozenti olmayin 0 0 DAĞ ARSLANI: @SABRİ, BIRAK TARİHLE ÖĞÜNMEYİ, KALDI Kİ O DEDİĞİN BİRAZ TARTIŞMALI, KİM KİMDEN NEYİ ÖĞRENDİ. . ADAMLAR HER GÜN DUŞ ALIYOR, BİZDEN TEMİZLER, ÖNEMLİ OLAN BU. . DEMEK Kİ SENİN DÜNYANA GÖRE 6 MİLYAR İNSAN CÜNÜP GEZİYOR. . SORARIM SANA ABDEST ALIRKEN GERÇEK BİR TEMİZLİK OLUYOR MU? HAYIR GELMEZ MESELSEİ TAMAMEN SANA AİT BİR İNANÇ. . ŞU AÇIK Kİ BİR ÇOK DEHA, BİLİM MUCİDİ, DEVLET ADAMI VB CÜNUP OLARAK BÜYÜK ESERLER VERMİŞLER BİR ÇOK ŞEY KAZANDIRMIŞLAR İNSANLIĞA. . AMA AMAN GÜNAHA GİRDİM TEMİZLENEYİM DE CÜNUP KALMAYAYIM DİYEN İNSANLAR GERİ KALMIŞLAR. . AYRICA BENDENDEN DEĞİL SENDEN HAYIR GELİYORSA NE HAYIR GELDİĞİNİ ŞURAYA YAZ BAKALIM. . 0 0 DAĞ ARSLANI: @NASIL YANİ, BEN O KONUDA KONUŞMADIM. . AMA MADEM YAZDIN O DEDİĞİN ŞEKİLDE YAŞANAN CİNSELLİKLER BURA DA VAR. . AMA GİZLİ. . SEN UZUN ZAMAN MEMLEKETE GELMEDİN GALİBA. . 0 0
  • oksijen: 90 yıllık cumhuriyet tarihinde bilimde-teknikte dünyaya örnek göstereceğimiz 3 tane bilim adamı çıkmamıştır buda eğitim sisteminin yanlışlığındandır, eğitim sadece okumakla alakalı değil edep ve haya duygularıyla beraberdir, , , fuhuşun sonderece kolay olduğu, , üniversite bahçeklerinde içki partilerinin düzenlendiği, sınıfta bayan arkadaşıyla edebinden dolayı oturmayan erkeğe gerizekalı muamelesi yapıldı bir ülkede cenabet oranı bence daha fazla. . 27 7 Yanıtla
  • asd: söyleniş tarzı hoş değil ama söyledikleri doğru. 12 13 yaşında çocuk denecek kızlarla müşteri olarak muhatap olmak zorundayım hergün neler neler görüyorum. sanki 25 yaşında gibi davranıyorlar. kendilerini erkeklere beğendirme çabalarındalar. allah sonumuzu hayırlı etsin 29 5 Yanıtla
  • sinan cem: cunupken sen başlarındamıydın? yo merak ettimde 17 14 Yanıtla
  • GÖZÜM BENİM: Teşekkürler Türkiye Gençlik cünüpse bunların ANA BABASIDA CÜNÜP 20 3 Yanıtla
  • fırttt: açıp bakmışmı maluma acaba isteyen istediği gibi gezer sanane zaten su kıtlığı var türkiyede tasarruf:)) 14 9 Yanıtla
  • piskopat: Sanane. Milletin cünüplüğu sanamı kaldı 16 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor
    13:08 Karaman'da 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor

    Karaman'da bulunan 57 mahallede, 31'i kadın olmak üzere toplam 277 kişi muhtarlık için yarışıyor. Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, bu seçimde aday sayısının önceki seçime göre arttığını belirtti. Öngay, muhtar adaylarının yoğun bir şekilde çalıştığını ve herkesin seçilebilmek için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti.

  • DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı
    13:06 DEAŞ Terör Örgütüyle Bağlantılı 15 Şahıs Yakalandı

    Bolu merkezli Sakarya ve Ankara'da düzenlenen 'BOZDOĞAN-17' adlı operasyonda DEAŞ terör örgütüyle bağlantısı tespit edilen 15 şahıs yakalandı. Operasyonlar sonucunda suç unsurları ele geçirildi.

  • Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
    13:05 Denizli'de Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 89 yaşındaki Mehmet Akyol'a otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Akyol, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Beykoz Belediyesi tarafından denize sıfır bir konumda kurulan Yalı Kütüphanesi hizmete açıldı
    13:05 Beykoz Belediyesi tarafından denize sıfır bir konumda kurulan Yalı Kütüphanesi hizmete açıldı

    Beykoz Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yalı Kütüphanesi, zengin koleksiyonuyla 7 gün, 24 saat hizmet veriyor. Boğaz manzarasına karşı modern alanlara sahip kütüphanede aynı anda 120 kişi ders çalışabiliyor. Kütüphanede 11 bin kitaplık bir koleksiyon, Beykoz Kitaplığı yayınları ve İstanbul Kitaplığı Köşesi bulunuyor. Ücretsiz kafeterya hizmeti de sunulan kütüphane, online rezervasyon sistemiyle çalışıyor ve tüm İstanbullulara açık.

  • Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı düzenlendi
    13:05 Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı düzenlendi

    Atatürk fotoğrafları koleksiyonuyla tanınan yazar Hanri Benazus'un 94. doğum günü anma programı İzmir Atatürk Lisesi mezunlar derneği tarafından düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katıldığı programda, Hanri Benazus'un değeri ve iz bırakma gücü vurgulandı.

  • Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor
    13:04 Kayıp çocuğu arama çalışması 7'nci gününde devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Olay geçen hafta Cuma günü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mahalle sınırları içerisinden geçen Cırcıp Deresinden geçmeyen çalışan 4 kişiden 11 yaşındaki Davut Kara, akıntıya kapılarak kayboldu. Bölgedeki ekipler, çalışmalarını 7'nci gününde sürdürüyor. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri Suriye sınır hattına kadar olan bölgede yoğun bir şekilde çocuğu arıyor. Su altında ve kıyıda arama çalışması gerçekleştiren ekipler, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi. Olayın geçmişi Olay geçen Cuma günü yaşandı. Bölgede inek otlatan Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., şiddetli bir şekilde akan Cırcıp deresinin kenarında oynarken suya düştü. Akıntıya kapılanlar, derenin ortasındaki sığ bir yerde durmayı başardı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K.'nin annesi Şadiye K. akıntıya kapıldı. Kadın ile 2 kız çevredekiler tarafından kurtarılırken 11 yaşındaki çocuk ise gözden kayboldu.

  • Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır
    13:03 Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı: Çin'e yatırım yapmak geleceğe yatırım yapmaktır

    Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in süper büyüklükteki pazarının muazzam potansiyelini açığa çıkarmaya devam edecek olmasından dolayı Çin'e yatırım yapmanın geleceğe yatırım yapmak anlamına geldiğini kaydetti. Zhao, Boao Asya Forumu 2024 Yıllık Toplantısı açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çin'in birçok ülke için önemli bir yatırım kaynağı ve en önemli yatırım destinasyonlarından biri olduğunu belirtti. Ayrıca, tüm ülkeleri Çin'in kalkınma sürecinden yararlanmaya ve işbirliği içinde dünya modernleşmesini gerçekleştirmeye davet etti.

  • Çin, yüksek kaliteli kalkınma ile küresel ekonomik toparlanmaya ivme kazandırıyor
    13:03 Çin, yüksek kaliteli kalkınma ile küresel ekonomik toparlanmaya ivme kazandırıyor

    Çin Ulusal Halk Kongresi Daimi Komitesi Başkanı Zhao Leji, Çin'in yüksek kaliteli kalkınma sayesinde tüm alanlarda Çin'e özgü modernleşmeyi ilerlettiğini ve bu durumun küresel ekonomik toparlanmaya güçlü bir ivme kazandıracağını ve tüm ülkelerin kalkınması için daha fazla fırsat sağlayacağını belirtti. Çin ekonomisinin 2023'te yüzde 5,2 büyüdüğünü ve 2024 için büyüme hedefinin yaklaşık yüzde 5 seviyesinde olduğunu ifade etti.

  • Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde Konut Projesi Tamamlanıyor
    13:02 Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde Konut Projesi Tamamlanıyor

    Ümraniye Hekimbaşı Mahallesi'nde 2 bin 500 kişinin yaşayacağı konutlarda çalışmaların yarısı tamamlandı. Yapımı tamamlanan daireleri ve örnek daireyi hak sahipleri Başkan Yıldırım ile yerinde inceledi.


Advertisement