Sp'li Kılıç: AB'nin Türkiye'yi Müslüman Olduğu İçin Almadığını Yeni mi Anladınız - Son Dakika
Güncel

Sp'li Kılıç: AB'nin Türkiye'yi Müslüman Olduğu İçin Almadığını Yeni mi Anladınız

Sp\'li Kılıç: AB\'nin Türkiye\'yi Müslüman Olduğu İçin Almadığını Yeni mi Anladınız

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Ey AB siz bizi halkımız Müslüman olduğu için kabul etmiyorsunuz" sözlerini hatırlatarak, "İyi de Sayın Cumhurbaşkanı, el insaf. AB'nin Türkiye'yi Müslüman olduğu için almadığını sağır sultan biliyor da siz yeni mi anladınız?" dedi.

24.06.2016 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, "Ey AB siz bizi halkımız Müslüman olduğu için kabul etmiyorsunuz" sözlerini hatırlatarak, "İyi de Sayın Cumhurbaşkanı, el insaf. AB'nin Türkiye'yi Müslüman olduğu için almadığını sağır sultan biliyor da siz yeni mi anladınız?" dedi.

SP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, "Türkiye'nin kapıda bekletildiğini bile bile AB Bakanlığı kuran siz değil misiniz? AB ülkeleri Türkiye'ye karşı terör örgütlerini desteklemesine ve himaye etmesine rağmen, yıllardır onların verdiği ev ödevlerini hevesle yerine getiren siz değil misiniz? Avrupalılar alay edercesine 'Türkiye'nin AB'ye girmesi hayal' dediği halde bu manasız ısrarı sürdüren siz değil misiniz" dedi. SP'li Şerafettin Kılıç, referanduma gidilmesi halinde milletin büyük çoğunluğunun iki yüzlü AB'ye resti çekeceğini ve 'hayır' diyeceğini savundu.

İsrail ile ilişkilere dedğinen SP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, "Mavi Marmara'nın acısı şehit ailelerinin yüreklerinde dinmedi. Milletimizin yüreğinde dinmedi. Hal böyleyken, iki ülke arasındaki güya 'normalleşme' olarak nitelendirilen haberlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Görüşmelerde sağlanan mutabakata göre İsrail, üçüncü ülkelerden Mersin Limanı'na gönderilecek yardımları, hem Mersin hem de Aşdod Limanı'nda kontrol edecek. Böylece Gazze'ye gönderilen yardımlar daha yola çıkmadan İsrail tarafından kontrol edilecek. Normalleşme anlaşması Gazze'ye yönelik ablukayı kaldırmayacağı gibi, Ankara'nın fiili durumu tanımasına yol açacak. Bunun yanı sıra ortak tatbikatlar, enerji ve savunma yatırımları tekrar başlayacak. İsrail'in bu anlaşmayla birlikte en büyük kazanımı ise, uzun zamandır beklediği büyük doğalgaz projesi olacak" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sp'li Kılıç: AB'nin Türkiye'yi Müslüman Olduğu İçin Almadığını Yeni mi Anladınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement