Spil Dağı Milli Parkı'nda Kar Bereketi - Manisa - Son Dakika
Güncel

Spil Dağı Milli Parkı'nda Kar Bereketi - Manisa

Görüntü Dökümü : Milli Park'ın dışından görüntüler Spil Dağı'ndan görüntüler Tatilcilerle röportaj Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in açıklaması Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı'mızda çok güzel bir kar yağışı oldu.

19.01.2016 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Milli Park'ın dışından görüntüler

Spil Dağı'ndan görüntüler

Tatilcilerle röportaj

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in açıklaması Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı'mızda çok güzel bir kar yağışı oldu. İzmirli ve Manisalı hemşerilerimiz burada yer alan Orman Köşkleri'nde kalarak karın keyfini yaşıyor. Şuanda 42 evimizin hepsi doldu" dedi.

Spil Dağı Milli Parkı içerisinde yer alan Orman Köşkleri'ne kar yağışı ile birlikte özellikle İzmir'den gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çelik, gazetecilerle birlikte Milli Parkı gezdi.

Kar yağışı ile birlikte Spil Dağı'nda muhteşem bir manzara olduğunu belirten Çelik, şehir merkezinde ve İzmir'de kar yağışını göremeyen vatandaşların burada karın tadını çıkardığını anlattı.

Milli Park içerisinde yer alan 42 orman köşkünde misafirleri ağırladıklarını ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"1517 rakımlı Spil Dağı Milli Parkı'mızda çok güzel bir kar yağışı oldu. İzmirli ve Manisalı hemşerilerimiz burada yer alan Orman Köşkleri'nde kalarak karın keyfini yaşıyor. Şu anda 42 evimizin hepsi doldu. Günübirlik ziyaretçilerimiz geliyor. Doğa ile iç içe bir hayat var. Çocuklar kar topu oynayıp mutlu oluyorlar. Bu nimet herkese nasip olacak bir durum değil. Orman köşklerimizde 1+1 ve 2+1 evlerimiz var. Yine buraya iki otel yapılacak, sağlık ve spor oteli. Birkaç yıl sonra otellerle birlikte yapacağımız teleferik de bitmiş olacak. Böylece Spil Dağı milli parkımız Türkiye'nin Davos'u olmaya adaydır. Birkaç yıl sonra da uluslar arası toplantıların yapıldığı spor takımlarının kamplarını yaptığı merkez haline gelecektir."

Başkan Çelik, Ege'de yaşayan vatandaşların kar tatili için Uludağ ve Erzurum gibi yerlere gitmelerine gerek kalmadığını Spil Dağı'nın bunlara bir alternatif olduğunu kaydetti.

Karın keyfini çıkarmak için İzmir'den geldiklerini belirten Mirgün Baykan, "İzmir'de pek kar görmüyoruz. O yüzden Spil Dağı'na geliyoruz" dedi.

Tesisleri çok beğendiğini belirten bir başka tatilci Eda Baykan da "Çok eğlenceli ve çok keyifli. İzmirli tüm arkadaşlarımıza burayı tavsiye ediyoruz. Karın tadını fazlasıyla çıkardık. Burada kaldığımız evler de çok temiz ve çok güzel" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Spil Dağı Milli Parkı'nda Kar Bereketi - Manisa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement