Sponsorlardan Sonra Galatasaray'dan Bir Bomba Daha! - Son Dakika
Spor

Sponsorlardan Sonra Galatasaray'dan Bir Bomba Daha!

Sponsorlardan Sonra Galatasaray\'dan Bir Bomba Daha!

Uzun süredir belirsizliğini koruyan sponsor konusunu çözen Galatasaray'dan bir bomba daha geliyor.

13.09.2014 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon dördüncü yıldız için taraftarıyla, yönetimiyle ve futbolcusuyla kenetlenen sarı kırmızılılar da taraftarları sevindirecek bir imza daha atılmak üzere.

Galatasaray'ın 1.5 sezon önce Inter'den 7.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Wesley Sneijder yeni sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Galatasaray taraftarının sevgilisi olan ve takımın en kariyerli futbolcularından biri olan Hollandalı yıldızın sözleşmesinin uzatılması için gerekli görüşmeler yakın zamanda başlıyor.

Dünya Kupası'ndan sonra satışına onay vermeyerek yıldız ismi takımda tutan başkan Ünal Aysal, oyuncunun 2016 haziranında bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için Sneijder'in menajeri Guido Albers'le detayları görüşecegi ve anlaşma şartları üzerinde anlaşılırsa imzaların devre arasında atılacağı aktarıldı.

Menajeri açıklamıştı

Menajer Guido Albers Dünya Kupası'ndan sonra yaptığı açıklamalarda yeni sözleşmeyi müjdelemişti;

" Sneijder İstanbul'da çok mutlu, Galatasaray'ı çok seviyor ve burada kalmak istiyor. Başkanla yeni sözleşme konusunu konuştuk onun da yeni sözleşme yapmak için bir niyetinin olduğunu biliyorum. İki senelik bir kontratımız var ancak yeni sözleşmeyle bu süre biraz daha uzayabilir. "

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sponsorlardan Sonra Galatasaray'dan Bir Bomba Daha! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement