Spor A.ş Basın ve Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu 1- - Son Dakika
Güncel

Spor A.ş Basın ve Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu 1-

Spor A.Ş Basın ve Spor Ödülleri sahiplerini bulduMUSTAFA AKIN İSTANBUL,(DHA)İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından düzenlenen Basın ve Spor Ödülleri sahiplerine verildi.

23.03.2017 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor A.Ş Basın ve Spor Ödülleri sahiplerini buldu

MUSTAFA AKIN İSTANBUL,(DHA)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş tarafından düzenlenen Basın ve Spor Ödülleri sahiplerine verildi. Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen organizasyonda Doğan Haber Ajansı, ajans dalında ödüle layık görüldü. Düzenlenen gecede İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş'nin de yeni adının bundan sonra "Spor İstanbul" olduğu açıklandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu ile spor ve basın camiasından çok sayıda davetlinin yer aldığı gecede ödül alan isimler şu şekilde

Cüneyt Koryürek Özel Ödülü Türkiye Atletizm Vakfı Neriman Tekil Özel Ödülü Turan Göker Vefa Ödülleri Haldun Domaç, Mustafa Ekinci Jüri Özel Ödülü A Milli Futbol Takımı Ajans Kategorisi Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Türk Spor Ajansı Yazılı Basın Haber Kategorisi 1. Mehmet Yılmaz Şenol (Fotomaç), 2. Ergun Balcı (Yeni Şafak), Ogün Şahinoğlu (Sabah) - Mansiyon Seyit Ahmet Gürdağ (Star) Yazılı Basın Fotoğraf Kategorisi 1. Onur Çoban (AA), 2. Adem Kabayel (Hürriyet), 3. Kurtuluş Yılmaz (Türkpix) - Mansiyon İsmail Coşkun (İHA) Görüntülü Basın Röportaj Kategorisi 1. Okan Ateş (24 TV), 2. Ceyla Büyükuzun (A Spor), 3. Serbay Şenkal (GSTV) - Mansiyon Duygu Kaya (Habertürk TV) Görüntülü Basın Maraton Haber Kategorisi TRT 1 Ana Haber, CNN Türk, Show TV Ana Haber, ATV Ana Haber Görüntülü Basın Yarı Maraton Haber Kategorisi Habertürk TV Ana Haber, NTV, Star TV Ana Haber, Kanal D Ana Haber Görüntülü Basın Maraton Öncesi Özel Programlar 1. Burcu Kaya (NTV), 2. Deniz Satar (TRT Spor), 3. Pınar İlik Üçer (NTV Spor) - Mansiyon Yeliz Karakaya (Sports TV) Görütünlü Basın Yarı Maraton Öncesi Özel Programlar 1. Nazlı Canyurt (beIN Sports), 2. Ercan Taner-Murat Kosova (NTV Spor), 3. Hakan Dede (TGRT Haber) - Mansiyon Yağız Şenkal (NTV) Görüntülü Basın Çocuk Maratonu Haber Kategorisi 1. Ceyda Dönmez (A Spor), 2. Miray Çavuşoğlu (Sports TV), 3. Tuğba Södekoğlu (ATV) Radyo Kategorisi Emir Ekşioğlu- Süleyman Topçu (TRT Radyo), İlker Duralı (LİG Radyo), Sabri Ugan (Radyospor), Ufuk Karacan (Radyo Bilyoner) Kameraman Kategorisi Arslan Can Kaba (beIN Sports), Oktay Taşkın (NTV), Rafet Topçu (NTV Spor) Maratonu Destekleyen Sivil Toplum Kuruluşları Kadın ve Demokrasi Derneği, Kızılay, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Tohum Otizm Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Beyazay Derneği, Türkiye Kanser Derneği, Yeşilay Maratonu Desteklen Futbol Takımları Adanaspor, Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Medipol Başakşehir, Trabzonspor Maratonu Destekleyen Basketbol Takımları Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Muratbey Uşak, Pınar Karşıyaka, TOFAŞ, Trabzon Medical Park Spor İstanbul Özel Ödülleri Aybars Hünalp, Aydın Bayram, Cem Yılmaz, Ersin Düzen, Fuat Akdağ, Murat Özbostan, Serhat Ulueren, Serkan Korkmaz, Zeki Uzundurukan

Spor A.ş Basın ve Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu 1-
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor A.ş Basın ve Spor Ödülleri Sahiplerini Buldu 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor
    21:25 DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, seçim çalışmalarına devam ediyor

    Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Bağcılar ve Kadıköy'de seçim çalışmalarına devam etti. Beştaş, Bağcılar'da cemevi ziyareti yaparak bilgi aldı ve her kesimle buluşmaya önem verdiklerini vurguladı. Ardından Kadıköy'de partisinin seçim standındaki kadınlarla görüşen Beştaş, kalabalığa hitap ederek kendisi için oy istedi.

  • Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı
    21:19 Enerji Bakanı Bayraktar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu kazılacağını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraklar, Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif kuyusu olan 'Göktepe 1' adlı kuyunun kazılacağını duyurdu. Bayraklar, bu kuyudan önümüzdeki haftalarda yeni bir keşif ve ilave rezerv bulmayı umduklarını belirtti. Ayrıca, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırarak, Türkiye'nin doğal gaz ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

  • Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi
    21:19 Solingen'de Yangında Hayatını Kaybeden Aile İçin Anma Töreni Düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan yangında hayatını kaybeden Türk kökenli Bulgaristan vatandaşı olan aynı aileden 4 kişi için anma töreni düzenlendi. Törene katılanlar, olayın aydınlatılmasını istedi. 1993'te aynı kentte yaşanan Solingen faciasında da 5 aile ferdinin hayatını kaybettiği hatırlatıldı.

  • Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı
    21:13 Fatih'te İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden 4 bin kişi toplandı

    Fatih'te yaklaşık 4 bin kişi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Sultanahmet Meydanı'nda toplandı. Protestocular, İsrail aleyhine slogan atarak Eminönü Meydanı'na yürüdü. Gruptakilere yerli ve yabancı turistler de destek verirken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Katılımcılar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının görmezden gelindiğini belirterek, soykırımın durdurulması çağrısında bulundu.

  • Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı
    21:13 Ankara'da Engellilerin Katılımıyla Gerçekleştirilen 'Resim Workshop' Sergisi Açıldı

    Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gazi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Resim Workshop' projesinin sergisi, engellilerin katılımıyla açıldı. Keçiören Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde düzenlenen programda, 22 engelli bireyin hayal dünyalarından oluşan resimler sergilendi. Program, engellilerin yaratıcılıklarını geliştirmeyi ve toplumsal yaşama aktif katılımlarını artırmayı hedefliyor.

  • Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı
    21:11 Giresun'da minibüs devrildi: 4 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesine bağlı Elmalı köyünde R.K. idaresindeki minibüsün devrilmesi sonucu sürücü ve beraberindeki Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı
    21:11 TİKA, Kolombiya'da ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kolombiya'nın başkenti Bogota ve Maicao kentinde düzenlenen 'Ramazan Programı' kapsamında ihtiyaç sahiplerine 400 gıda paketi ulaştırdı. Yardımlar, Bogota'daki Abou Bakr Al-Sıddık Camii, İstanbul Camii ve El Kurtubi İslami Araştırmalar Merkezi ile Maicao'daki Omar İbn Al-Jattab Camisi'ne teslim edildi ve yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İstanbul Camii Başkanı Carlos Sanchez, Türkiye ve TİKA'ya verdikleri destek için teşekkür etti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok
    21:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü yok

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen bir programda konuştu. Yılmaz, İstanbul'un yatırım oranının en fazla azalan il olduğunu belirterek, İstanbul'un ikinci bir 5 yıla daha tahammülü olmadığını söyledi.


Advertisement