Spor A.ş'nin Yeni Genel Genel Müdürü Özbayraktar, Spor Müdürleri ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Spor A.ş'nin Yeni Genel Genel Müdürü Özbayraktar, Spor Müdürleri ile Buluştu

Mustafa Akın, İstanbul-DHA Spor A.Ş.'nin yeni genel müdürü İsmail Özbayraktar, Türkiye Spor Yazarları Derneği yönetimi, televizyon, gazete ve haber ajanslarının spor müdürleri ile kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

17.06.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Spor A.Ş.'nin yeni genel müdürü İsmail Özbayraktar, Türkiye Spor Yazarları Derneği yönetimi, televizyon, gazete ve haber ajanslarının spor müdürleri ile kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)'nin Levent'teki tesislerinde gerçekleştirilen sohbet kahvaltısında, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, spor servislerinin müdürleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Özbayraktar, spor müdürlerine hitaben yaptığı açılış konuşmasında, bu tarz organizasyonlar ile daha sık bir araya gelerek, aile ortamı kurmak istediğini belirterek, "yeni görevinden dolayı çok heyecanlı olduğunu ve hep birlikte, sizin de katkılarınızla bu görevi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar düzenlenen kahvaltının ardından yaptığı açıklamasında, amatör ruhlarının olduğunu fakat profesyonel bir yönetim anlayışına da sahip oldukları için güzel işler yapacaklarını ifade ederek, " Öncelikli olarak çok keyifli, biz aile olarak gördüğümüz aile fertleri ile dostlarımızla ve bir kısım kardeşlerimizle birlikte kahvaltı yapma imkanımız oldu TSYD'nin bu güzel tesisinde. Biz kendi heyecanlarımızdan bahsettik sağ olsunlar burada çok tecrübeli ağabeylerimiz var, onların tecrübelerine ihtiyacımız olduğunu kendilerine ilettik. Kendileri de bu manada çok destek olacaklarının sinyalini verdiler. İşte burada hep beraberiz, biz büyük bir aileyiz. Spor A.Ş olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş beyin bizlere gösterdiği hedef doğrultusunda inşallah ilerlemeyi düşünüyoruz. Daha önce bir söyleşide söylemiştim amatör bir ruhumuz var ama profesyonel yönetim anlayışımızla inşallah güzel şeyler yapacağız" dedi.

İSMAİL ÖZBAYRAKTAR KİMDİR?

24.03.1974 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğan İsmail Özbayraktar, aslen Artvin Arhavi'lidir. İlkokulu İskenderpaşa İlköğretim Okulu'nda, Orta öğrenimini 1985-1992 yılları arasında Özel Fatih Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun odu. İsmail Özbayraktar halen, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi konulu yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

1994-2009 yılları arasında Arhavi Yapı Limited Şirketi'nde Şirket Müdürü olarak görev aldı.

Eş zamanlı olarak; 2002-2009 yılları arasında Vakıf Yatırım Anonim Şirketi'nde Denetim Kurulu Üyeliği ve 2004-2009 arasında Fatih Belediye Meclis Üyeliği görevlerini ifa etti.

2009-2010 yılları arasında, TBMM Özel Kalem Müdürü Yardımcılığı görevini yürüttü.

2010 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Müşavirliği unvanını alan Özbayraktar, 20.05.2010 tarihinden itibaren Spor A.Ş Genel Müdürlüğü'ne atandı. İsmail Özbayraktar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor A.ş'nin Yeni Genel Genel Müdürü Özbayraktar, Spor Müdürleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • YÖK Başkanı: Türkiye yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline geliyor
    14:24 YÖK Başkanı: Türkiye yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline geliyor

    YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'nin yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline geldiğini belirterek, YÖK'ün uluslararasılaşma stratejisinin temel hedefinin ilk 5 ülke arasına girmek olduğunu söyledi. Özvar ayrıca, YÖK'ün yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında çalışmalar yürüttüğünü ve uluslararası öğrencilere yönelik olumsuz algı çalışmalarını kınadığını ifade etti.

  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.

  • Ordu'da suç örgütüne yönelik operasyonda 2 şüpheli tutuklandı
    14:23 Ordu'da suç örgütüne yönelik operasyonda 2 şüpheli tutuklandı

    Ordu'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, organize suç örgütü üyeliği ve kanuna muhalefet suçlarından aranan E.A.G. ve E.E. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ve 8 mermi ele geçirildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.


Advertisement