Spor AŞ'de Etkinlikler Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Spor AŞ'de Etkinlikler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Spor AŞ\'de Etkinlikler Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ tarafından düzenlenen Şirketler Arası Basketbol Turnuvası’nın kura çekimi yapıldı.

23.07.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ tarafından düzenlenen Şirketler Arası Basketbol Turnuvası'nın kura çekimi yapıldı.

Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Balo Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde konuşan Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam, "Bu yıl şirketler ligi ilimizde ilk defa uygulanacak. Temennimiz bundan sonra bunun devam etmesidir. Basketbol ligi Eylül ayında başlıyor ve Haziran'ın sonuna sona eriyor. Haziran ile Eylül arasındaki boşlukta bir faaliyette bulunamıyoruz. Federasyonumuz bu konuda 3*3 diye bir organizasyon başlattı. İlerleyen süreçte belediyemizin destekleri ile yapmak istiyoruz" dedi.

Spor AŞ Genel Müdürü Ali Küçükoğlu da, "Bu ve buna buna benzer programları, dostluğa açılan kapıları Büyükşehir Belediyesi adına elimizden geldiği kadarıyla gönül rahatlığı içerisinde yapacağız. Bu turnuvamızın da hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

18 takımın katıldığı turnuvada, maşlar Cumartesi günü başlayacak. Tek devre lig usulüne göre oynanacak turnuva, çeyrek final maçları ile beraber eleme usulüne geçecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor AŞ'de Etkinlikler Hız Kesmeden Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement