Spor Okulları Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Spor Okulları Start Aldı

Spor Okulları Start Aldı

Şanlıurfa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Okulları uygulamasının bu yılki eğitimi başladı.

25.11.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl periyodik olarak düzenlenen Okul Sporları etkinliği yeni dönem için startını aldı.

Okul Sporları Tertip Komite üyeleriyle bir araya gelen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Bağış, etkinliğin Öğretmenler Günü'ne denk gelmesinin ayrı bir önemi olduğunu söyledi.

Turnuvada küçük erkek, küçük kız, yıldız erkek, yıldız kız ve genç erkek, genç kızlar şeklinde kategoriler yapıldı.

Etkinliklerinde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bocce, Futbol, Futsal, Güreş, Halk oyunları, Halter, Çim hokey, Hentbol, Judo, Karate, Kros, Masa tenisi, Oryantiring, Satranç, Teakwando, Tenis, Voleybol, Wushu ve yüzme alanlarında eğitimlerin verileceği bildirildi.

Tük kent gençliğini sporla buluşmaya davet eden Şube Müdürü Bağış, "Öncelikle bizlerin bugünlere gelmesinde önemli emekleri olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Dolayısıyla her yıl Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz spor okulları kapsamında ki faaliyetlerimize bu anlamlı günde startımızı vermiş durumdayız. Bununla beraber 23 branşta faaliyet göstereceğimiz bu önemli organizasyona yoğun bir ilgi ve alakanın olması bizleri mutlu etmiş ve sevindirmiştir. Bizim buradaki temel amacımız Şanlıurfa da yaşayan herkese spor yaptırmak, Sporun güzelliği erdemi ve sevgisiyle tanıştırmaktır. Bununla birlikte Şanlıurfa da spor kültürünün ve bilincinin gelişmesinde destekleyici olmaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Spor Okulları Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement