Spor Teşkilatında Seçim İstifaları - Son Dakika
Spor

Spor Teşkilatında Seçim İstifaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özden ve Spor Genel Müdürü Baykan milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

10.02.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, memleketi Samsun'dan milletvekili aday adayı olması beklenen Müsteşar Yardımcısı Özden, istifasını Bakan Kılıç'a sundu.

Spor Genel Müdürü Baykan da yazılı açıklamasında, 2011 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini belirterek, "Gençlik yıllarımın en aktif ve heyecanlı yılları vatanımızın geleceği için siyaset yaptığımız yıllardı, bugün yine aynı heyecan ile bu topraklara ve insanına hizmet aşkıyla milletvekilliği aday adayı olmak için genel  müdürlük görevimden istifa etmiş bulunuyorum" ifadesini kullandı.

Görevi nedeniyle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu doğal yönetim kurulu üyelikleri, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu üyeliği ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekilliği görevinden de ayrıldığını bildiren Baykan, "Çok az genel müdüre nasip olacak kadar uzunca bir süre içinde çalıştığım bakanlarımız, müsteşarlarımız, SGM ailemle tüm yaşanmışlıklarımız benim için zorlukları ve başarıları ile hiç unutulmayacak yıllar olarak kalacaktır" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Teşkilatında Seçim İstifaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement