Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda galibiyeti olmayan iki takımdan biri. Diyarbakır ekibi, 11 deplasman maçında 5 yenilgi ve 6 beraberlik alırken, hanesine galibiyet yazdıramadı.

23.02.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda galibiyeti olmayan iki takımdan biri. Diyarbakır ekibi, 11 deplasman maçında 5 yenilgi ve 6 beraberlik alırken, hanesine galibiyet yazdıramadı.

Son anlarda yediği golle deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor'la 1-1 berabere kalarak Play-off yarışında bir fırsatı daha tepen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor için bu sezon deplasman adeta kabusa döndü. 11 deplasman maçında 6 beraberlik ve 5 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Büyükşehir Belediyespor, Altay'la birlikte deplasmanda kazanamayan iki takımdan biri olarak taraftarlarını üzüyor.

SON GALİBİYETİNİ 10 AY ÖNCE ALDI

Son deplasman galibiyetini 1 1 Mayıs 2014'te deplasmanda Bozüyükspor'u 1-0 yenerek alan Büyükşehir Belediyespor, bu tarihten sonra oynadığı lig maçlarında galibiyete hasret kaldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında ise rakiplerine geçit vermiyor. Diyarbakır ekibi, kendi sahasında sadece bir yenilgi alırken, topladığı 25 puanla iç sahada Bandırmaspor'la beraber en başarılı iki takımdan biri.

SON 12 LİG MAÇINDA 8 BERABERLİK

Öte yandan son 12 lig maçında yenilmeyen Büyükşehir Belediyespor, bu maçların 8'ini beraberlikle tamamlarken, bu süreçte 4 galibiyet alabildi. 2015 yılında yenilgisi olmayan Büyükşehir Belediyespor, ligdeki son yenilgisini 12 Kasım 2014'te kendi sahasında Düzyurtspor'a 1-0 yenilerek aldı. Yeni teknik direktör İsmet Taşdemir de takımın başında çıktığı 3'ü kupa ve 7'si lig olmak üzere 10 maçta 5 galibiyet ve 5 beraberlik alarak yenilmedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement