Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta sahasında Ümraniyespor ile berabere kalan Yeni Malatyaspor’da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

25.02.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Ümraniyespor ile berabere kalan Yeni Malatyaspor'da kaybedilen 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, kazanabilecekleri maçtan bir puanla ayrıldıklarını belirterek, "Tam anlamıyla mücadele maçı oldu. Her iki takımın bir iki net pozisyonu dışında çok fazla bir şey yoktu. İyi bir maç olduğunu söyleyemeyiz kendimiz ve rakibimiz adına. Kazanabileceğimiz bir maçı ne yazık ki eksik kalarak 1 puanla kapatmak zorunda kaldık. Oyuncu değişikliklerimizi ve hamlelerimizi ne yazık ki skoru koruyama yönelik yaptık. Oyuncularımın biraz daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Gereksiz bir durumda Enes arkadan yetişmişken Ersin dokundu ve kırmızı kart yedi. Hepsi bizim evladımız. Eksiklerimizin sıkıntısını yaşadık. Samed'in forvetteki eksikliği, İrfan'ın orta sahadaki üretkenliği olmayınca bugün zorlandık. Her şeye rağmen 25-30 dakika eksik oynadık, oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Geçen hafta Emrah'ı kazandık bu hafta Hüseyin'i kazandık. Aydın'ı ortada düşünerek top dağıtmasını hedefledik. Emrah'ı savunma arkasına atılacak toplarla koşularından faydalanmak istedik ama olmadı. Aydın gününde değildi maalesef. Hüseyin ve Emrah'ın mücadelelerinden memnun kaldım. Bazı sistemlerde ısrar ediyoruz ama eksik oyuncu olunca maalesef sonuç alamayabiliyoruz" dedi.

ÜMRANİYESPOR CEPHESİ

Ümraniyespor Teknik Direktörü İlker Erdem ise sonucun kendileri için iyi olduğunu kaydetti. 2 puanı kaçıran tarafın kendileri olduğunu savunan Erdem, "Biz bu noktaya kadar haddimizi bilerek gelen bir takımız. Bu maç öncesi de bunları düşünerek geldik. Grubun favori takımı ile Malatya'da karşılaşmak ve 1 puanla ayrılmak bizim için iyi bir sonuç. Ancak maç içindeki yaşananlara baktığımızda 2 puanı kaçıran taraf biz olduk. Oyuncularımız maçın kırılma noktalarını yakalayamadı. Pozisyonlar da bulduk fakat değerlendiremedik. Sonuç itibariyle genel anlamda bakarsak 2 maç eksiğimiz var ve bu zor deplasmandan 1 puan iyi diyebilirim" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement