Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor’a ekonomik katkı sağlama amaçlı düzenlenecek destek gecesi 6 Mart Cuma günü İstanbul’da yapılacak.

03.03.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'a ekonomik katkı sağlama amaçlı düzenlenecek destek gecesi 6 Mart Cuma günü İstanbul'da yapılacak.

Geceden maddi desteğin yanında manevi destek de beklediklerini belirten Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 6 Mart'ta Malatyalıların kendilerini yalnız bırakmayacaklarına inandığını söyledi.

Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un Malatya'nın ortak değeri olduğunu belirterek, "Herkesi kulübe destek olmaya bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz bu süreçte Malatyalıları gecemize bekliyoruz" dedi.

Şampiyonluk yolunda zorlu bir viraja girdiklerini kaydeden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Yeni Malatyasporumuz çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte herkesin takımının yanında olacağını umuyorum. 6 Mart'ta İstanbul'da düzenleyeceğimiz gecemize herkesi davet ediyorum. Biz sadece maddi katkı beklemiyoruz. Biz manevi destek de bekliyoruz. O yüzden bu gece bizim için çok önemli. Bu destek gecesini düzenlememizdeki maksat para değil. Bugüne kadar Allah'a şükür ödemeler konusunda kimseyi mağdur etmedik. Sezon sonuna kadar da bir sorun çıkmayacak. Ancak ortak değer olan Yeni Malatyasporumuz için düzenleyeceğimiz gecede yalnız olmadığımızı görmek, bizi ziyadesiyle memnun edecektir. Herkesi şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz bu süreçte gecemize bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement