Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de hafta sonu Fethiyespor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

16.03.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'de hafta sonu Fethiyespor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak olan Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında yapılan antrenmana salonda çalışan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar dışındaki büyün futbolcular katıldı.

Sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Samed Kartal'ın takımdan ayrı düz koşu yaptığı çalışmada morallerin yüksek olduğu gözlendi.

Yapılan çalışma öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Feyyaz Uçar, Hacettepe karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını, kalan haftalardaki maçların bütün takımlar için zorlu geçeceğini söyledi.

"FİZİK OLARAK İYİ BİR GÖRÜNTÜ ORTAYA KOYDUK"

Rakiplerin eksik maçlarını oynaması halinde gruptaki durumun daha net ortaya çıkacağını kaydeden Uçar, "Önemli bir haftada önemli bir galibiyet aldık. Tabii burada sevindirici olan nokta fizik olarak iyi bir görüntü ortaya koymamız oldu. Rakibimiz çok koşan, dinamik oyunculardan kurulu bir takımdı. Ancak biz ikinci yarıda fizik gücümüzle onların bu etkinliğini kırdık. Aslında gollerden sonra da etkili olduk ama bunu sonuca yansıtamadık. Oyucularımı kutluyorum. Bizim için önemli olan son 4 haftaya lider olarak girebilmek. Ondan sonrada fikstür avantajımızı kullanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Sakat ve kart cezalısı oyunculardan dolayı ideal on bir çıkarmakta zorlandığını söyleyen tecrübeli teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

"Tabii şu haftaya kadar hep eksiklerimiz oldu. Takım iyi yolda. En büyük sıkıntımız sakatlarımız. İnşallah İrfan bu haftaya yetişecek. Sadık diğer haftaya yetişir. Samed'in son haftaya yetişmesi bizim için kar olur. Vedat büyük bir fedakarlık yaparak sahada kaldı. Onun dışında bu hafta cezalı oyuncumuzun olmaması bizim için sevindirici."

"FETHİYE MAÇI KOLAY OLMAYACAK"

Uçar, Fethiye maçının kolay olmayacağını ifade ederek, "Fethiye maçı kolay olmayacak. Hocalarını değiştiriyorlar. Onların bir hedefi var, kümede kalmak istiyorlar. Ama bizim ivmemiz yukarıya doğru gidiyor. Açıkçası ben en çok rahatlatan, takımımın fizik kondisyon olarak geldiği seviye. Hiçbir rakibimiz fizik olarak bize üstünlük sağlayamıyor. İstediğimiz seviyeye getirdik. Bu çok önemli. Ne kadar iyi takım olursanız olun, biraz kuvvet gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"GÖREVE GELDİĞİMDE KÜSKÜN OYUNCULAR VARDI"

Göreve geldiğinde çok sayıda küskün olduğunu belirten Feyyaz Uçar, "Takımı aldığımızda en büyük sıkıntı buydu. Çok küskün oyuncuyla karşılaştım. Kiminle konuştuysam benden faydalanılmadı, bana şans verilmedi dedi. Tabii ki bizden önceki Mustafa hocamızın taktiri. Öyle bir problemimiz vardı. Emrah Kol bu sezon değil, zaten uzun süredir gol atamıyordu. Hüseyin Kar bazen forma şansı bulmuş, bazen bulamamış. Caner kendisi de performansıyla ilgili bayağı bir üzüntülüydü. Şimdi işte biz hepsinden alabildiğimiz maksimum verimi almaya çalışıyoruz. Yani futbol böyle. Her hafta bir bir futbolcum bana katkı sağlarsa maç kazanmakta bize büyük avantaj sağlayacak. Yolumuz budur. Bir hafta önce kim oynadıysa onu oynatacağız. Kadromuzu kullanacağız. Şimdi sakatlarım iyileşip dönünce yine kadromda bir değişme olacak. Halen 9 tane sarı kart sınırında olan oyuncum var. Bizim artık devamlı değişmeyen bir 11 bulma şansımız yok" dedi.

Feyyaz Uçar, kaleci Şener Özcan'ın neden kadroya giremediği yönündeki soruya, "Şener'in ciddi bir sakatlığı var. O yüzden oynatamıyoruz. Bu haftada Vedat'ın durumdan dolayı çağırdık" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement