Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongreye giderek yeni başkanını seçen Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği, yeni yönetimiyle Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret etti.

19.03.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongreye giderek yeni başkanını seçen Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği, yeni yönetimiyle Yeni Malatyaspor'un antrenmanını ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleşen ziyarette teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram eden yaklaşık 50 dolayındaki taraftar, takıma şampiyonluk yolunda tam destek sözü verdi.

Taraftarlar adına konuşan Derebeyleri Başkanı Alpaslan Çelik, "Şampiyonluk yolunda takımımızın her zaman yanında olacağız. Malatyasporumuzu yalnız bırakmadık, bırakmayacağız da. Bugün de Fethiyespor maçı öncesi destek amaçlı arkadaşlarımızı desteklemeye geldik. Arkadaşlarımız var olduğu sürece biz de var olacağız. Hocama ve futbolcu arkadaşlarımıza her şey için teşekkürler. İnşallah Fethiyespor maçı sonrası tekrar takımımızla burada buluşacağız. Yapacaklarımızı yapacağız, konuşacağız ve bu şehri ayağa kaldıracağız. Bu sene inşallah şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise, başkanlığa yeni seçilen Fatih Alpaslan Kılıç'a yeni görevinde başarılar dileyerek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Taraftarın desteğini hiçbir zaman esirgemediğini dile getiren Uçar, "İnşallah Fethiye'den galibiyetle döneceğiz. Taraftarın hep yanımızda olması bizim ihtiyacımız olan bir şey. Hedefe giden yolda mutlaka destek lazım. Taraftarın, medyanın, yönetimin ve takımın bir arada olması lazım. Biz bu birlikteliği görüyoruz, ayrıca teşekkür ediyoruz hepsine" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement