Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Malatya esnafı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’a şampiyonluk yolunda destek olmak için esnaf bayrak asma kampanyası başlattı.

19.03.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya esnafı, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'a şampiyonluk yolunda destek olmak için esnaf bayrak asma kampanyası başlattı.

Son haftalarına girilen beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ederken, bir grup esnaf şehri havaya sokmak ve takıma katkı sağlamak amacıyla bayrak asma kampanyası başlattı. Bu kapsamda Cezmi Kartay ve Kışla Caddesi'ne bayraklar asıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi Başkanı Akif Çelik, "Takımımız şampiyonluk mücadelesi verirken, esnafımız da takımı yalnız bırakmamak için böyle bir kampanyanın fitilini ateşlemiş. Bu kampanyaya destek vermemiz lazım. Malatya'daki esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan şehri bayraklarla süslemesi çağrısında bulunuyoruz. Bu doğrultuda Malatya Belediyesi yetkililerimizin de bayrak asan esnafımıza gerekli kolaylığı sağlayacağını umuyoruz. Bu organizasyonun hem şehrin görsel zenginliğini bozmayacak şekilde hem de standart bir uygulamaya kavuşturularak yapılması en büyük beklentimiz" dedi.

Başlatılan bayrak asma kampanyasına Yeni Malatyaspor Yönetimi de destek olacağını açıkladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement