Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 31. haftasında deplasmanda Fethiyespor’u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Feyyaz Uçar, devre arasındaki konuşmanın galibiyette önemli rol oynadığını söyledi.

22.03.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 31. haftasında deplasmanda Fethiyespor'u 2-1 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Feyyaz Uçar, devre arasındaki konuşmanın galibiyette önemli rol oynadığını söyledi.

Maç sonrası açıklamada bulunan Uçar, ilk yarıda oyunun başa baş şeklinde geçtiğini, ikinci yarıda iyi oynayıp karşılığını aldıklarını belirterek, "İlk yarıda oyun başa baş şeklindeydi. İlk yarının sonlarına doğru iki net gol pozisyonundan sonuç alamadık. Baskılı olduğumuz dakikalarda kontrataktan gol yedik ve soyunma odasına 1-0 geride gittik. Soyunma odasında oyuncularıma kendilerine inandığımı ve oyuncu değişikliği yapmayacağımı söyledim. İkinci yarıya çok iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Maç daha farklı da olabilirdi. Tabi burada sevindirici nokta oyuna sonrada aldığım Emrah Kol'un gol atması. 2 haftadır oyuna müdahalelerimiz etkili oluyor. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Altın değerinde bir 3 puan aldık" dedi.

Grupta rakiplerin puan kaybetmesinin önemli olduğunu söyleyen Uçar, "Rakiplerin puan kaybetmesi önemli. Bizim için karlı bir hafta oldu. Ben grupta son 4 haftanın belirleyici olacağını düşünüyorum. Önümüzde bir İngiliz haftası var. Bu 3 maçta ortaya çıkacak sonuçlar grupta şekillenmeyi yapacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement