Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, deplasmanda 3 puan aldıkları Fethiye karşılaşmasını iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

24.03.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, deplasmanda 3 puan aldıkları Fethiye karşılaşmasını iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta galip gelerek lider Pendikspor ile puan farkını 1'e indiren Yeni Malatyaspor'da Aydınspor 1923 maçı hazırlıkları başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar ve Vedat Kapurtu takımdan ayrı çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Feyyaz Uçar, "Fethiye karşılaşmasında biz daha iyi oynadık. Golü ani gelişen bir atakta yedik. Geri düşmemize rağmen maçı kazanmasını bildik. Maçın ikinci yarısında oyunun hakimiyetini tamamen elimize aldık. Buna rağmen rakibe maçın sonlarına doğru verdiğimiz bir pozisyon vardı. Bunlara dikkat etmemiz lazım. Kontrollü oynamamız lazım. Tabii bunlar biraz heyecan, biraz stresle alakalı bir şey. Bu şekilde devam edecek. Çünkü şampiyonluğun bir heyecanı vardır. Hedefin bir heyecanı vardır. Biz bu heyecanı yaşamak istiyoruz. Çok önemliydi galibiyet. Önümüzdeki haftalar için bize biraz avantaj sağladı" dedi.

"YAPILAN ELEŞTİRİLERDEN GOCUNMUYORUM"

Yapılan eleştirilerden gocunmadığını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Eleştiriler bitmez. Eleştirilerden gocunmuyoruz. Ama tabii ki bizim de cevap hakkımız var. Ben 11 oyuncuyla çıkmak zorundayım. Bazen seyrediyorum programları. Mesela Türkiyem TV'de idi yanılmıyorsam, Emrah niye yok diye eleştiri geldi. Öyle hoşuma gitti ki. Emrah'ın ilk yarı bir tane 11'i var, o da Aydın sakat diye. Demek ki bana Emrah niye yok diye sorabiliyorlar ise bu çok güzel bir şey. Çünkü ben Emrah 5 tane ilk on bir verdim, 3 tane gol attı iki buçuk yıl sonra. Demek bunlar güzel şeyler. Eleştiriler çok da zararlı şeyler değil yani. Böyle eleştiriler hoşuma gidiyor" diye konuştu.

Cumartesi günü oynanacak Aydınspor 1923 maçının kendileri için çok zor bir maç olduğunu kaydeden Uçar, 11 kişi oynadıkları maçlarda puan kaybetmediklerini, sahada kart görmeden oynamaları gerektiğini belirtti.

"HER TAKIMIN İŞİ ZOR"

Geriden gelip maç kazanmanın çok önemli olduğunu söyleyen Uçar, "Bir eksiğimiz vardı, geriden gelip maç kazanmak. Biz Fethiye karşısında bunu başardık. Demek ki bu takımın öz güveni yavaş yavaş yerine geliyor. Kuvvetli bir takım olmaya başladık. Biz sahada 11 kişi kaldığımızda puan kaybetmiyoruz. Maçlarda kart görmememiz lazım. Şimdi bu saatten sonra kolay maç yok zaten. Her takımın işi zor. Ben bu saatten sonra küme düşmemeye oynayan takımlarla oynamayı pek istemem. Çünkü küme düşmeme mücadelesi şampiyonluk kadar önemli bu ligde. ve küme düşmemeye oynayan 7 ya da 8 takım var. Play-off sıralaması onlardan biraz daha sonra gelir. Bizim şuan ki maçlarımız genelde üst sıralarda olan takımlarla. Bu İngiliz haftasına baktığınızda Pendik'in de Ümraniye'nin de zor maçları var. Herkes hemen hemen birbiriyle oynuyor. Bu İngiliz haftasından sonra sıralamada şampiyonluğa oynayan takımlar, Play-off'a oynayan takımlar ve küme düşmemeye oynayan takımlar diye şekillenmeler olacaktır diye düşünüyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement