Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta topladığı 41 puanın 34’ünü kendi sahasında alarak iç sahada en başarılı takım olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ise en başarısız ikinci takım oldu.

06.04.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 41 puanın 34'ünü kendi sahasında alarak iç sahada en başarılı takım olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda ise en başarısız ikinci takım oldu.

15 deplasman maçında 7 beraberlik ve 8 yenilgi alan Büyükşehir Belediyespor, geçen sezon Mayıs ayında Bozüyükspor'a karşı aldığı 1-0'lık galibiyetten sonra deplasmanda lig maçı kazanamadı. Deplasmanlardaki bu kötü performans, şampiyonluk hedefiyle başladığı 2014-2015 sezonda Diyarbakır ekibinin PTT 1. Lig hayallerinin tükenmesine sebep oldu.

RAKİPLERLE PUAN FARKI AÇILDI

Ligde son 4 maçın 3'ünü kaybeden Büyükşehir Belediyespor'un Play-Off umutları da pamuk ipliğine bağlı. Sarıyer'in 8, Nazilli Belediyespor'un 6 ve Kocaeli Birlikspor'un 1 puan gerisine yer alan İsmet Taşdemir'in öğrencileri, son 4 maçın 3'ünü kaybedince ilk kez rakip takımlarla bu kadar puan farkı açıldı.

Bu arada takımı Nazilli Belediyespor maçında yalnız bırakmayan taraftarlar, alınan yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Barikat Grubu'nun organizasyonuyla maça giden taraftarlar, misafir takım için ayrılan bölümü doldurarak Büyükşehir Belediyespor'a destek verdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement