Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Yeni Malatyaspor’da sakatlığından dolayı uzun süredir formasından uzak kalan ve bu hafta oynanacak Körfez İskenderun müsabakasında tek devre de olsa görev almayı isteyen orta saha oyuncusu Samed Kartal, şampiyonluk için avantajın kendi ellerinden olduğunu söyledi.

08.04.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri Yeni Malatyaspor'da sakatlığından dolayı uzun süredir formasından uzak kalan ve bu hafta oynanacak Körfez İskenderun müsabakasında tek devre de olsa görev almayı isteyen orta saha oyuncusu Samed Kartal, şampiyonluk için avantajın kendi ellerinden olduğunu söyledi.

Uzun sakatlık sürecinin ardından ilk kez takımla birlikte çalışmalara katılacağını kaydeden Samed, Körfez maçında şartlar uygun olursa forma giymeyi istediğini belitti. Şampiyonluk için hala avantajın kendilerinde olduğunu söyleyen Samed, "Kazansaydık büyük bir avantaj elde edecektik ama olmadı. Avantaj hala bizde. İki dışarıda, iki kendi sahamızda maçımız var. Kendi sahamızda puan kaybı yaşamaz isek Allah'ın izniyle sezon sonu şampiyonluğu alırız" dedi.

Sakatlığıyla ilgili de konuşan Samed, takımla birlikte çalışmalara başladığını ve hafta sonuna kadar sakatlığın son durumunu gözlemleyeceklerini belirterek, "Takımla çalışmalara başladım. Hafta sonuna kadar bakacağız. Ayakta ağrı olmaz ise hafta sonu hoca da şans verirse oynayabilirim" diye konuştu.

"BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Şampiyonluk mücadelesini de değerlendiren Kartal, kalan 4 maçın her takım için zor geçeceğini belirterek, "Kalan maçlar her takım için zor. Bu hafta oynayacağımız rakip küme düşmeme mücadelesi veriyor. Bir başka zor maçımız Menemen maçı. Play-off'u zorlayan bir takım. Bu iki maçımızı zorlu görüyorum. Allah'ın izniyle bu maçlardan puan alırsak bu işi biz göğüsleriz. Ben rakiplerin de izlediğim kadarıyla götürebileceklerine inanmıyorum. Ümraniye için de, Pendik için de zorlu maçlar var. Dediğim gibi bu işin üstesinden biz geleceğiz" ifadelerini kullandı.

ÇETİN: "BAYRAMPAŞA MAÇINDA TUR ATARIZ"

Takımın golcü oyuncusu Aydın Çetin ise, üzerlerinde bir baskı olduğunu, uzun süredir şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın oyuncuları olarak ilk kez böyle bir maça çıktıklarını söyledi. Ellerindeki fırsatı kaçırdıklarını ancak budan sonra ellerine çok bu tür fırsatların geçeceğini kaydeden Aydın, "Şehirdeki olağanüstü istek bize de yansıdı. Elimizdeki ilk fırsatı teptik ancak daha çok fırsat gelecek. İlk fırsatta zaten bu haftaki Körfez maçı. İçeride Bayrampaşa maçı var. İnşallah ceza yemeyiz. Taraftarımızla yine birlikte oluruz. Çünkü taraftarımıza ihtiyacımız var. Böyle daha heyecanlı oluyor. Biz 7 puan farkla önde olsaydık sıkıntı olurdu. Bundan sonraki maçlarda biz ne Pendik'e bakacağız ne de Ümraniye'ye. Biz her maçımızı alırsak zaten şampiyonuz. Maç sonrası yaşananlar çok kötüydü. Sonuçta bu takım buralara getirdi. Sezon sonuna bakmak lazım. Ben bu maça kaza diyorum. Biz onlardan daha çok üzülüyoruz. İki gündür uyumuyoruz. Biz de çok üzülüyoruz. Bunun telafisi var. Bayrampaşa maçında inşallah beraber tur atarız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement