Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin önceki yıllara göre fazla kaynak aktaramaması ve kulübün aşamalı olarak belediye ile bağının koparılmak istenmesi nedeniyle maddi sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediyespor’da futbolculardan fedakarlık yapmaları isteniyor.

04.07.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin önceki yıllara göre fazla kaynak aktaramaması ve kulübün aşamalı olarak belediye ile bağının koparılmak istenmesi nedeniyle maddi sorunlar yaşayan Büyükşehir Belediyespor'da futbolculardan fedakarlık yapmaları isteniyor.

7 Temmuz Salı günü yapılacak olağanüstü kongrede yeni takviyeler ve sayı olarak düşürülecek yönetici sayısı ile birlikte yola devam edecek olan yönetim, iç transfer görüşmelerini sürdürüyor. Görüşmeye çağrılan futbolculardan geçen sezon ki alacakları konusunda indirime giderek fedakarlık yapmaları istenirken,yeni anlaşma içinde geçen sezondan daha düşük rakamları kabul etmeleri isteniyor. Yöneticilerin teklifi karşısında önce şaşıran futbolcular, düşünmek ve son sözü söylemek için süre talep etti. İç transfer görüşmelerinin kongre öncesinde sonuçlandırılması bekleniyor.

EKİM AYINA KADAR ÇEK

Öte yandan geçen sezon ki alacaklar için futbolculara, kulübün forma sponsoru olan Karlis adına 10 Ekim ayı için çekler verildiği kaydedildi. Kalan alacaklar için de yönetim kaynak arıyor. Bazı futbolcular, yönetimin teklifine sıcak bakmayarak başka takımlara gitmek için çıkış yolu arıyor. Sözleşmesi sona eren Kamil ve Ercüment'in PTT 1.Lig ve 2. Lig takımlarıyla görüşmelere devam ettiği ifade ediliyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement