Spor Toto 2.lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un yeni teknik direktörü ünlü futbolcu Fatih Akyel, düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

20.07.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor'un yeni teknik direktörü ünlü futbolcu Fatih Akyel, düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulübün Tekke Köyünde bulunan tesislerinde düzenlenen törende ilk olarak tesisleri gezen ve ardından kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar'la birlikte kendisini bir yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Akyel, Gümüşhanespor'u hak ettiği yerlere getirmeye çalışacaklarını söyledi.

"BÜTÜN ENERJİMİZİ GÜMÜŞHANESPOR ADINA HARCAYACAĞIZ"

Teknik direktörlük görevinin çok olmamasına karşın birçok iyi antrenörle yıllarca çalıştığını kaydeden Akyel, "Futboldaki başarılarımızı herkes biliyor ama futbolculuk ayrı antrenörlük ayrı bir şeydir. Onun için biz artık futbolculuk tarafını bırakıp, teknik adamlık kısmında başarılı olmaya çalışacağız. Buradaki bütün enerjimizi Gümüşhanespor adına harcayacağız. İnşallah burada başarılı olup güzel günler geçireceğiz" dedi.

"ŞEHİRLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Zor bir işe koyulduklarının altını çizen Akyel, şunları söyledi:

"Takımdan ayrılan çok oyuncumuz var, tabiri caizse biraz toplama bir takım gibi olacağız bu sene. Ama biz bu takımı bir arada kaynaştırıp bu şehre alıştırıp, bu şehirle birlikte hep beraber yürümeye çalışacağız. Biz de bunun öncüsü olacağız teknik adamlar olarak. Ben ve ekibim bunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bütün gücümüzü ve enerjimizi buraya harcayarak inşallah Gümüşhanespor'u hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız. Allah yardımcımız olsun."

"BEN BU ŞEHİRDE BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"

Kendisini Gümüşhane'ye neyin çektiğiyle ilgili bir soruyu da cevaplandıran Akyel, "Beni Gümüşhane'ye çeken biraz başkanım oldu. Teknik adamlık yolumda ilk adımlarımdan birisi olacak Gümüşhane. Geçen sene PTT liginde çalıştım ama bu yolda başarılı olacağıma inanıyorum. Ben bu şehirde başarılı olacağıma inanıyorum. Bu yolda her teknik adamın, her futbolcunun hayali yukarısıdır. Benim de hedeflerim var. Hedeflerime Gümüşhanespor'la ilerleyeceğimi ve alttan tırnaklarımla kazıyarak gelmek istiyorum. İnşallah öyle de olacak Allah'ın izniyle. Sonuçta bizim hedefimiz her futbolcu ve teknik adamın olduğu gibi büyük takımlar. Bu basamakları güzel şekilde çıkacağız inşallah. Ufak bir yer, burada futbolu yaşamak daha kolay diye düşünüyorum" diye konuştu.

KAYA: "AKYEL, BİR ANADOLU KULÜBÜNÜN İMKANLARINI BİLDİĞİ İÇİN FEDAKARLIK YAPTI"

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise kendisini yıllarca futbolcu olarak izledikleri Fatih Akyel'le ilk görüşmeyi 25 Haziran'da yaptıklarını ve olumlu cevap aldıklarını hatırlatarak, "Şartlarımızı söyledik bizi kırmadı, rakamsal hiçbir pazarlık da yapmadı. Makul bir ölçüde, bir Anadolu kulübünün belki imkanlarını da bildiği için fedakarlık yaptı kendisi. Ben öncelikle kendisine bizim teklifimizi kabul ettiği için, önce şehrim sonra da kulübüm ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, yeni bir dönem başlıyor. Hocam adına söylüyorum; Anadolu'nun toz topraklı yollarına çıkıyor. Kolay değil. Burada çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bütün deneyim ve birikimlerini, çalıştığı hocalarından aldığı tecrübeleri buraya aktaracağına inancım tam. İnşallah güzel bir sezon geçiririz. Gerek Türk futbolu adına gerekse ilimiz adına, hem de hocamın adına. Çünkü çiçeği burnunda ilk defa antrenörlük yapıyor. Ben şimdiden kendisine başarılar diliyorum. Yönetim kurulu ve şehrim adına başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun. Hocamın yanındayız. Hocamız arkamda değil yanımda olun dedi. O sözü unutmuyoruz, yanındayız" ifadelerini kullandı.

"KALECİ ATİLLA İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"

Son zamanlarda transfer ve şehir gündemini meşgul eden kaleci Atilla Koca konusuna da açıklık getiren Büyükbayraktar, medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, görüşmelerin hala devam ettiğini söyledi.

"FUTBOLCUNUN KARAKTER VE KİŞİLİĞİ BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Transfer çalışmalarını ilk defa kulüpte görev alan bir sportif direktör ve kendileriyle çalışan danışman vasıtasıyla ekip halinde yürüttüklerini, geçtiğimiz yıla göre bonservis bedellerinin arttığını, bütçelerine uygun futbolcuları seçtiklerini belirten Büyükbayraktar, futbolcunun karakter ve kişiliğinin birinci öncelikleri olduğunu kaydetti.

"BEŞİKTAŞ'I ÖRNEK ALIYORUZ"

Bu konuda Beşiktaş Kulübü'nü takdir ettiğini dile getiren Büyükbayraktar, "Bu kulüpte sorunlu kimseyi istemiyoruz. Öncelikle araştırdığımız konulardan birisi de futbolcuların karakteristik özelliği. Sorunluysa eğer bu kulübün kapısından içeri giremez. Geçmişte bunun örneklerini çok yaşadık. Diğer şartlarımız ise ekonomik ve yetenekli olması. Sonuç itibariyle böyle bir seçim çalışması yapıyoruz. İnanıyorum ki 2-3 gün içerisinde belli olacak. 6 Eylül'de maçlar başlıyor. 6 Eylül'e kadar önümüzde bir zaman var. En iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Bizim kulübümüzün savuracak parası yok. İyi kullanmalıyız. Böyle bir politika izliyoruz. Bu yıl süper ligde yabancı sayısı 14 oldu, PTT 1. Lig'de de 10 küsür gibi bir rakam oldu. Üstten aşağı doğru bir sıkışma olacağını herkes söylüyor. Bizde biliyoruz. Belki oralardan aşağı doğru bir geçiş olabilir. Üst düzey futbolcular bize de düşebilir" diye konuştu.

TFF ve Kulüpler Birliği Temsilciliğinden Sorumlu Asbaşkan Mutlu Gürler ise yeni sezona, "İlk düğmeyi doğru iliklerseniz gerisi doğru gelir" mantığıyla başlayacaklarını belirterek, Fatih Akyel'le ilgili kamuoyunda olumlu bir hava estiğini ve bunu memnuniyetle izlediklerini söyledi.

Törene Kulüp Başkanı Büyükbayraktar ve teknik direktör Akyel'in yanısıra TFF ve Kulüpler Birliği Temsilciliğinden Sorumlu Asbaşkan Mutlu Gürler, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mustafa Adil Gürses, Genel Sekreter İsrafil Aslan, İletişim ve Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Yönetici Ahmet Yılmaz Albayrak, STK'lar ve Sosyal Programlardan Sorumlu Yönetici Zülfikar Bal, Taraftarlardan Sorumlu Yönetici İlhan Atalay, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Selahattin Çimen, Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetici Nedim Yalçın, Lojistik Hizmetleri Koordinasyonundan Sorumlu Yönetici İsa Şanlıtürk ve Teknik Destek Hizmetlerden Sorumlu Yönetici Adem Köse katıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği
    10:30 Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği

    Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan yüzme şenliğinde 40 kadın ve 35 erkek sporcu, farklı stillerde 322 müsabaka yapacak. Şenlik, 15-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek.

  • Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı
    10:29 Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı

    6-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Atletizm yarışmasına Afyonkarahisar'dan 3 sporcu katıldı. Atletizm sporcusu Hamide Nur Tekdemir, U18 kızlar kategorisinde 800m ve 1500m branşlarında altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tekdemir, 800m branşında elde ettiği 2:24'lük dereceleriyle rakiplerini geride bırakırken, 1500m branşında da 4:56'lık derecesiyle zafere ulaştı. Genç sporcunun bu başarısı, Okul Sporları Atletizm Bölge Yarışmaları için büyük moral oldu. Atletizm Spor Kulübü antrenörü Metin Şimşek Tekdemir'i tebrik ederek, bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını diledi. Tekdemir, 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir'de yapılacak Atletizm müsabakalarında da Afyonkarahisar'ı temsil edecek.

  • Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı
    10:28 Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı 93-72 mağlup ederek beşinci sıraya yükseldi ve play-off için önemli bir avantaj elde etti. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, takımının mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrını sahaya yansıttığını belirterek, kalan maçlarda maksimum galibiyeti almaya çalışacaklarını söyledi.

  • Kaçkar Dağları'nda Helikopterle Kayak Etkinliği
    09:57 Kaçkar Dağları'nda Helikopterle Kayak Etkinliği

    Dünyada sayılı merkezlerde, Türkiye'de ise Rize'de Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen helikopterle kayak etkinliğine bu yıl 300'e yakın sporcu katıldı. Avrupa'ya yakınlığı ve kar kalitesi ile yerli ve yabancı kayakçıların gözdesi haline gelen Kaçkar Dağları, helikopterli kayak olarak bilinen 'heliski' tutkunlarını ağırladı. Helikopterle dağın zirvesine bırakılan kayakçıların sarp yamaçlar ve yüksek eğimli yerlerde kaydıkları spor dalı olan heliski, Türkiye'de 2005'ten itibaren Kaçkar Dağları'nın Rize sınırları içinde kalan Çamlıhemşin ve İkizdere ile Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılıyor.

  • Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı
    09:52 Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı

    Samsunspor, Süper Lig'de bu sezon en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray'dan puan alamadı. Karadeniz temsilcisi, diğer rakiplerinden en az 1 puan alarak formda bir görüntü sergiledi. Kalan 6 haftada ise Samsunspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Eğer bu takımlardan en az 1 puan alabilirse, sezonu 18 takımdan puan alarak tamamlamış olacak.

  • Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak
    09:49 Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak

    Muğla'nın Kızları Hokey takımı, Türkiye Süper Lig Şampiyonası için Alanya'da mücadele edecek. 4 gün sürecek olan karşılaşmalarda, A ve B gruplarındaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek. Menteşe Ege Yıldızları Antrenörü Serkan Şen, açık alanda da şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Advertisement