Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak mücadele eden ve bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yaptığı müracaat sonrasında Amed Sportif Faaliyetler (Amed SK) olarak ismini değiştiren Diyarbakır ekibi, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdürüyor.

16.08.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak mücadele eden ve bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı müracaat sonrasında Amed Sportif Faaliyetler (Amed SK) olarak ismini değiştiren Diyarbakır ekibi, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdürüyor. Amed SK'nın hazırlıklar kapsamında 4. maçını Menemen Belediyesporla yapacağı belirtildi.

İlk 3 hazırlık maçında Sakaryaspor ve Sancaktepe Belediyespor'u 3-1, Sarıyer'i de 4-2 mağlup eden Amed SK, 18 Ağustos Salı günü 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Menemen Belediyesporla karşılaşacak. Amed SK'nın bu maçın dışında henüz ismi belli olmayan bir takımla daha maç yapılacağı kaydedildi.

KARAKAŞ UMUTLU KONUŞTU

Kulüp Başkanı Ali Karakaş, hazırlık döneminin iyi geçtiğine dikkat çekerek ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Karakaş, "Sezona kendi saha ve seyircimizin önünde başlayacağız. Bizim için asıl önemli olan nasıl başlayacağımızdır. Kocaeli Kartepe'de yaptığımız yeni sezon hazırlıkları da gayet iyi gidiyor. Futbolcularımızın ortaya koymuş oldukları performans hem bizleri hem de teknik heyetimizi gelecek için umutlandırıyor" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement