Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor’da Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sivas Belediyespor mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu.

25.01.2016 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor'da Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Sivas Belediyespor mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Taşdemir, "Hedefimizden vazgeçmiş değiliz, lig uzun bir maraton" dedi.

İkinci yarıya Gümüşhanespor galibiyetiyle iyi başlayan ancak son maçında 19. hafta mücadelesinde Sivas Belediyespor'a evinde penaltı golüyle 1-0 yenilen Kocaeli Birlikspor'da moraller bozuk. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, " Manisa'nın yenilmesi Ankaragücü'nün de berabere kalmasıyla Sivas maçı bizim için çok daha önem arz etti. Karşılaşma öncesi önce maçımızın iptal edildiği söyledi. Ardından bir saat geçtikten sonra maçın oynanacağı söylendi. Biz bu psikolojiyle maça çıktık. Ama bunlar mazeret değil tabi. Sivas maçı mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Maçın başında bize göre olmayan bir penaltıya 1-0 geriye düştük. Ancak gol sonrası çok baskılı oynamaya başladık. Birçok net gol pozisyonunu bulmamıza rağmen golle sonuçlandıramadık. İkinci yarıda da baskılı atak oynayan bizdik. Olmayınca olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Ne yaptıysak golü bulamadık. Bir golü bulsak, maçın sonucu çok farklı olacaktı. Büyük bir avantajı elimizin tersiyle ittik. Ama lig uzun bir maraton Sivas maçını unutmamız gerekiyor. Rakiplerimizde puan kaybediyor. Biz de ediyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. Hedefimiz belli. Hedefimizden asla şaşmadık" dedi.

Öte yandan Sivas Belediyespor karşılaşması sonrası bir günlük izin yapan yeşil-siyahlılar, salı günü saat 15: 00'te kendi tesislerinde Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement