Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı maçı bekliyor.

21.04.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı maçı bekliyor.

Yeşil kırmızılı ekipin amacı rakibini deplasmanda yenerek play off'a bir adım daha yaklaşmak.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, play off yarışında kritik eşiğe geldiklerini ve artık her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Yeşil, play off yarışının çok kızıştığını ve ligin ilk 9 sırasında yer alan tüm takımların play off için iddialı olduğunu belirterek, rakipleriyle aralarındaki puan farkının az olduğunu söyledi.

Yeşil sözlerini şöyle sürdürdü:

"Play off hedefi olan takımların ise 46 ve 47'şer puanları bulunuyor. Bizim görünürde şansımız az olabilir. Ama bu 46 ve 47 puanlı takımlarla maçlarımız var. Bu hafta sonu 46 puanlı Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacağız. Gelecek hafta ise 47 puanlı Aydınspor 1923 ile kendi sahamızda mücadele edeceğiz. Diğer 46 ve 47 puanlı takımların da ligin ilk iki sırasında yer alan takımlarla maçları var. Yani herkes gibi bizim de play off şansımız var ve oldukça yüksek durumda. Eğer biz kendi rakiplerimizi yenersek ve rakiplerimizde takılırsa, işi bitirmiş olacağız. Bu nedenle play off'a çıkacağımıza inanıyoruz."

Ankaragücü ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini aktaran Yeşil, "Takım olarak iyi durumdayız. Moral ve motivasyonumuz da üst seviyede. İnşallah önümüzdeki maçları kazanır ve bu kentin güzel insanlarını sevindiririz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement