Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 evinde konuk ettiği İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı.

16.10.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 evinde konuk ettiği İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlılar uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle bir puanı kopardı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eşi Ercan Çerçioğlu ile birlikte maçı protokol tribününden izledi. Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan karşılaşmayı izleyenler arasında yerini aldı.Aydınspor 1923 Başkanı Hidayet Türen ve yönetim kurulu üyeleri zorlu maçı protokol tribününden takip etti. İnegölspor taraftarı zorlu maçta 40 kişilik grupla takımı destekledi.

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, geçen hafta Karşıyaka deplasmanında sahaya sürdüğü kadroyu bozmadı. Aydınspor 1923 taraftarı 3 bin 500 kişiyle takımına maçın başından sonuna kadar büyük destek verdi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

5. dakikada Aydınspor 1923'ün hızlı atağında İsa'nın soldan ortasında Şener topu yumrukladı, ceza sahası dışına gelen topa Nezir gelişine vurdu, top yandan dışarıya çıktı.

14. dakikada İnegölspor atağında ceza sahası üzerinde topla buluşan Emre Aktaş'ın sert vuruşu yan direğe çarparak auta gitti.

18'de Haluk'un pasında ceza sahası dışında topla buluşan Gürcan, yaptığı güzel vuruşta top çataldan geri geldi.

Ataklarını sıklaştıran Aydınspor 1923'te 19'da Vedat'ın pasında Samed ceza sahası dışından köşeyi gördü, kaleci Şener topu son anda kornere tokatladı.

23'de Berat Ali sağdan güzel çalımlarla ceza sahasına girdi, Oğuz'un müdahalesi ile top Nezir'in önünde kaldı, son vuruşu yapan Nezir yan direğe takıldı.

57'de gelişen İnegölspor atağında Emrah Dağ, ceza alanı önüne kadar sürdüğü topta yaptığı düzgün vuruşla takımını öne geçirdi. 0-1

90'da Aydınspor 1923'te İsa Akgöl, ceza alanına hızlı girdiği pozisyonda rakip takım kalecisi Şener Özcan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi penaltıya hükmederken topun başına geçen Tahir Babaoğlu maça denge getirdi. 1-1

Stat: Adnan Menderes Stadı

Hakemler: Murat Erdoğan, Abdullah Uğur Sarı, Cevher Ahen,

Aydınspor 1923: Evren xx, Ramazan x, İsmail xx, Erdi xx, İsa xx, Gürcan xx, Vedat xx, Berat Ali xx (63 Metincan x), Samed x (78 Oğuzhan x), Nezir x, Haluk xx (65 Tahir x)

Teknik Direktör: Göksel Özdemir

İnegölspor: Şener xx, Kemal x, Recep xx, Bilal xx, Emrah x, Hacı Mustafa xx, Emre Aktaş xx (75 Eren x), Ömürcan xx (90 Berkay ?), Lider x, Emre Okur xxx (85 İsmail ?), Oğuz xx

Teknik Direktör: Osman Özdemir

Sarı Kart: Vedat (Aydınspor 1923) Şener (İnegölspor)

Goller: Dk.90 Tahir Babaoğlu (P), Dk. 57 Emrah Dağ (İnegölspor) - AYDIN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement