Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Göztepe'de Mithat Yaşar, Mehmet Ayaz ve Mesut Yılmaz'a 1'er haftalık izin verildi.

26.11.2013 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Göztepe'de Mithat Yaşar, Mehmet Ayaz ve Mesut Yılmaz'a 1'er haftalık izin verildi. Oyuncular hakkındaki son kararın önümüzdeki hafta teknik heyet tarafından verileceği açıklanırken, 3 oyuncuyla da yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Orta saha oyuncusu Mithat Yaşar 65 dakika sahada kalırken, geçtiğimiz hafta İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan Aydınspor 1923 maçının 46. dakikasında oyundan alınan Mehmet Ayaz, 307 dakika sahada kaldı. Mehmet Ayaz, 4 kez ilk on birde başlarken 2 kez oyuna sonradan dahil oldu. Stoper Mesut Yılmaz ise yalnızca teknik direktör Erhan Altın'ın takımın başında olduğu ligin ilk haftasında oynanan Gaziosmanpaşa maçında yedek kulübesinde beklerken hiç forma giyemedi.

Teknik direktör Özgür Zengin'in Ocak ayında transfer yapmayı planladığı ve bu nedenle takımda yer açmak için performanslarından memnun olmadığı bu oyuncuları takımdan göndereceği iddia ediliyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement