Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta önce kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u, ardından Ankara’da Bugsaşspor’u mağlup ederek, son 2 maçta Play-off için kritik öneme sahip 6 puanın sahibi olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da bayram havası yaşanıyor.

17.03.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta önce kendi sahasında Nazilli Belediyespor'u, ardından Ankara'da Bugsaşspor'u mağlup ederek, son 2 maçta Play-off için kritik öneme sahip 6 puanın sahibi olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da bayram havası yaşanıyor.

İki hafta öncesine kadar yarışta havlu atmış görüntüsü çizen yeşil-kırmızılı takım, ligin ilk yarısında olduğu gibi yine lige kötü başlayıp, daha sonra açılarak gelecek için umut vermeye başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, işler kötü giderken bile hiç bir zaman karamsar olmadıklarını ifade ederek, "Bu galibiyetlerle beraber pozitif bir hava yakaladık. Bir şanssızlık vardı. İyi oynuyor ancak sonuca gidemiyorduk. Son iki maçta sonuca gidince galibiyetler geldi. Bugsaşspor karşısında haklı galibiyet aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz. Şimdi artık hedefimiz lider Altınordu'yu Diyarbakır'dan puansız göndermek olacak" dedi.

Bugsaşspor maçında 4. sarı kartını gören Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcu Serdar Deniz cezalı duruma düştü. Deniz, Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçında takımdaki yerini alamayacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement