Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da basın sözcüsü Enes Perçin, İnegölspor karşısında aldıkları galibiyetle umutlarını tekrar yeşerttiklerini söyledi.

24.03.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da basın sözcüsü Enes Perçin, İnegölspor karşısında aldıkları galibiyetle umutlarını tekrar yeşerttiklerini söyledi.

Perçin, İnegölspor ile deplasmanda kendileri için çok önemli bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, iyi bir mücadeleyle çok istedikleri 3 puanı aldıklarını dile getirdi.

Oyuncuların hırs ve mücadelelerinden oldukça memnun olduklarını belirten Perçin, "Play-off şansı bulunan İnegölspor ile deplasmanda önemli bir karşılaşma oynadık. Kazanmayı çok isteyen iki takımın mücadelesi oldu. Zorlu bir mücadele oldu. Oyuncularımız iyi bir mücadeleyle zorlu karşılaşmayı kazanmasını bildi" dedi.

Perçin, ligde galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade ederek, "İnegölspor maçında aldığımız galibiyet bizim adımıza iyi bir başlangıç oldu. Ama bundan sonrası için galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Özellikle rakiplerimizin puan kaybettiği haftada, aldığımız 3 puanla haftayı en karlı kapatan takım olduk. Bundan sonraki süreçte de ciddiyeti elden bırakmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah aynı ciddiyetle mücadele edip, ligi iyi bir yerde bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULARIN İSTEKLERİ BİZİ UMUTLANDIRDI"

Ligde şampiyonluk şanslarının devam ettiğini vurgulayan Perçin, İnegölspor karşılaşmasında futbolcuların ortaya koydukları performansın kendilerini umutlandırdığını söyledi.

Perçin, kalan 7 haftanın kendileri için büyük önem taşıdığına değinerek, "Gaziosmanpaşa maçında aldığımız beraberlik bizim de umutlarımızı azaltmıştı. Ancak İnegölspor karşısında yeni hocamızla, önümüzdeki haftaları da yakından ilgilendiren bir galibiyet aldık. Kalan 7 hafta bizim için daha büyük bir öneme sahip. Bizim kalan haftaları iyi bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"MORAL VE MOTİVASYONUMUZU ÜST SEVİYEDE TUTMALIYIZ"

Perçin, takım olarak moral ve motivasyonuna ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Ligde kalan 7 hafta için moral ve motivasyonuna ihtiyacımız var. Bu anlamda moral ve motivasyonumuzu maksimum seviyede tutmalıyız. Cafer Aydın hocamız da göreve geldiğinde, takımın moral ve motivasyona ihtiyacının olduğunu vurgulamıştı. Bu anlamda kalan haftalar için moral ve motivasyonumuzu üst seviyede tutup, en iyi sonuçları almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Perçin, "Oyuncu kalitesi açısından iyi bir ekibimiz var. Kalan 7 haftada istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bu süreçte birlik ve beraberliğini üst seviyede tutan takımlar başarılı olacaktır. Bizim de bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bugüne kadar takıma büyük destek verdi. Bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceklerini biliyoruz. İnşallah birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tutup, hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement