Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü Çankırıspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

22.04.2014 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü Çankırıspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Cafer Aydın yönetimindeki antrenmana bütün futbolcular katıldı. Antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, istasyon çalışmasıyla sona erdi.

"KENDİMİZİ TURNUVAYA HAZIRLAYACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aydın, Tarsus İdman Yurdu karşısında aldıkları mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını ifade ederek, "Her şeyden önce herkesten özür dileriz. Bize yakışmadı. Maçı koparabilirdik ama o günkü şartlarda çok zordu. O atmosferde oradan 3 puanla çıkmamız çok zordu. Ama hedefe oynuyorsak, 3 puan almamız gerekiyordu. Kaybettiğimiz 3 puan için Malatya şehrinden özür diliyoruz. Biz 5 hafta önce göreve geldiğimizde bu şehir Play-off'a bile 'acaba' diyordu. Bu çocuklar çok sıkıntılı bir yerden takımı çok farklı bir yere taşıdılar. Ligde kalan 3 maçımız var. Bu 3 maçı da yine final gibi oynayacağız. Bu arada yavaş yavaş kendimizi turnuvaya hazırlayacağız" dedi.

"KÜFÜR EDECEK ADAM TRİBÜNE GELMESİN"

Takım olarak Play-off'a yoğunlaşacaklarını ifade eden Aydın, "En kısa zamanda Play-off'u matematiksel olarak garantilememiz lazım. Alttan gelen takımlar da bizim puan kaybedeceğimizi düşünüyor. Bu anlamda sahamızda 2 önemli karşılaşmaya çıkacağız. Çankırıspor ve ardından Kartalspor ile karşılaşacağız. Bizi destekleyen taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ama o tribüne gelip, kendi egosunu tatmin etmek için küfür edenlere şunu söylemek istiyorum; hafta sonu en çok desteğe ihtiyacımız olan karşılaşmada seyircisiz oynayacağız. Bize yazık, günah değil mi? Oraya gelip bizi destekleyenlere, yönetime, Malatyalılara, bizlere yazık olmuyor mu? 3-5 kişinin kendi egosunu tatmin etmek için küfür etmesi nedeniyle Çankırıspor maçında ceza aldık. Tarsus İdman Yurdu maçında sanki lig bitmiş gibi tribünde yapılan tezahüratlar ve koltukların kırılıp sahaya atılması Kartalspor maçını da seyircisiz oynamamıza neden olabilir. Belki turnuvada bile seyircisiz oynayabiliriz. Kime ne faydası oldu? Biz zarar görüyoruz. Artık her edilen küfürden sonra ceza alacağız. Bu katlanarak geliyor. Çankırıspor ve Kartalspor maçını seyircisiz oynayacağız. Kendi sahamızda seyircisiz oynayacağız. Burada hepimiz kaybediyoruz. Kimse kazanmıyor. Küfür edecek adam gelmesin. O Malatyalı değildir. Gelsin sadece kendi takımını desteklesin. Eğlensin, coşsun, o mutluluğu hep beraber yaşayalım" şeklinde konuştu.

"FİNALE KALACAĞIZ"

Aydın, Play-off'ta finale kalacaklarına inandıklarını vurgulayarak, "Play-off'tan önce şampiyonluk hesapları yaptık. Ama rakipler puan kaybetmedi, biz kaybettik. Öncelikle önümüzdeki 3 maçımızı atlatıp, ondan sonraki süreçte 4 tane ağır maç oynayacağız. Pazar oynayacağız, yolculuk yapıp Çarşamba günü bir maç daha oynayacağız. Daha diri ve kendisini Play-off'a daha iyi hazırlayan takım hedefine ulaşacaktır. Biz bu 3 haftayı iyi geçirip, finale çıkmak istiyoruz. Buna sonuna kadar inanıyoruz. Finalde de diğer gruptan hangi takım gelirse gelsin, o finali de aşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement