Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, dış transferde Fethiyespor’dan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan 31 yaşındaki ön libero oyuncusu Ali Sakal ile anlaşma sağladı.

12.07.2014 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, dış transferde Fethiyespor'dan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 31 yaşındaki ön libero oyuncusu Ali Sakal ile anlaşma sağladı.

Geçen sezon PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen Emre, 28 karşılaşmada görev alıp 3 gol atma başarısını gösterdi. 2011 yılında Almanya 3. Lig takımı olan SV Sandhausen'den Göztepe'ye transfer oldu. 1,5 sene Göztepe formasını terleten Emre, Fethiyespor'a transfer oldu ve burada takımıyla birlikte şampiyonluk sevincini yaşadı.

4 sezondur Gaziantep Büyükşehir Belediyespor forması giyen Ali Sakal ise ön libero mevkisinde forma giyiyor. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Sakal, geçen sene Gaziantep temsilcisinde 23 maçta görev aldı ve gol atamadı. 2002 yılında Giresunspor'da profesyonel olan Ali Sakal, Bulancakspor, Diyarbakırspor, Orduspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep Büyükşehirspor'da forma giydi. 173 kez PTT 1. Lig'de forma giyen Ali Sakal, 4 kez süper ligde, 56 kez 2. ligde ve 30 kez de 3. ligde forma giydi.

Bu arada Yeni Malatayspor'un transfer listesinde Kartalspor'dan Okan Yıldız, Boluspor'dan Cemil Vatansever, Adana Demirspor'dan Ferhat Çökmüş, Alanyaspor'dan Şamil Ünal, 1461 Trabzonspor'dan Oktay Demircan, Hacettepe'den Mustafa Öztürk ve Adana Demirspor'dan Mesut Saray'ın olduğu öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement