Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ofspor’dan kaleci Hayrettin Çınar ile anlaştı.

12.07.2014 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ofspor'dan kaleci Hayrettin Çınar ile anlaştı. Tecrübeli kaleci 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, transferde ikinci imzayı attırdı. Yeşil-kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Yılmaz Demir ve yöneticilerin hazır bulunduğu törende Ofspor'un başarılı file bekçisi kaleci Hayrettin Çınar ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Hayrettin, daha önce 3. ligde Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'da oynamıştı.

Daha önce Pendikspor'dan Caner Ertdoğan'ı transfer eden Büyükşehir Belediyespor'un geçen sezon Tokatspor'da oynayan forvet oyuncusu Emre Aktaş'la da görüşmelere devam ettiği ve anlaşmanın yakın olduğu kaydedildi.

Kahramanmaraşsporlu Serkan Özsoy'dan vazgeçen yeşil-kırmızılı kulüpte iç transferde anlaşma sağlanamayan Mert Somey ve Kamil İçer'in takımdan ayrılacağı kaydedildi. Yönetimin, anlaşmaya yanaşmayan bu futbolculardan bonservis bedeli getirmelerini istediği öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement