Spor Toto 2.lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2.Lig temsilcisi Turgutluspor 2014-2015 sezonun ilk antrenmanını yaptı.

16.07.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig temsilcisi Turgutluspor 2014-2015 sezonun ilk antrenmanını yaptı. Turgutluspor Irlamaz Tesislerinde yapılan antrenmanda iç ve dış transferlerin yanı sıra, denenmeye gelen ve alt yapıdan A-takıma çıkarılan isimlerde yer aldı. Öte yandan teknik heyet tarafından izinli olan Mustafa Cevahir ilk çalışmaya katılmadı. Teknik direktör Koray Cinel yönetiminde ilk antrenmana çıkan takım 12 gün boyunca ilk etap çalışmalarını Turgutlu'da yapacak. Antrenman öncesi Koray Cinel takımla saha içerisinde bir toplantı yaptı ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kondisyon ağırlık geçen antrenmanı başta Turgutluspor Kulübü Başkanı Adnan Demirel olmak üzere yöneticilerde takip etti. Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini belirten Cinel; "2014-2015 sezonunun ilk antrenmanına başlamış bulunuyoruz. Geçen sezondan takımda kalmasını istediğimiz oyuncularla, dış transferlerle, denenmeye gelen oyuncularla ve alt yapımızdan gelişimlerini hem desteklemek hem de görmek istediğimizi isimlerle ilk etap çalışmalarımıza başladık. 12 günlük ilk etap çalışmaları boyunca ve ikinci etap çalışmalarında eksikliklerimizi gidereceğiz ve eksik gördüğümüz bölgelere takviyeler yapacağız. 2014-2015 sezona sorunsuz, sıkıntısız ve eksiksiz başlamayı arzu ediyoruz. Zor bir süreçteyiz ancak bu zorlu süreci atlatmak için elimizdeki her türlü imkanı kullanmayı düşünüyoruz. Bizim işimiz sahada, saha dışında bizlere destek olmasını beklediğimiz, istediğimiz insanlar var. Bu isimlerin en kısa zamanda yanımızda olacağını düşünüyorum. Çünkü; bu takım Turgutlu'nun takımı... Bizler antrenörüz, bizim işimiz çocukları antrenman verip sahaya en iyi şekilde çıkarmak. Ama bu işin maddi bir boyutu var. Bu işin maddi boyutlarını da yönetimimizle beraber Turgutlu'nun ileri gelen insanları çözecektir diye düşünüyorum. Aksi takdirde keyif veren bir süreç değil de sıkıntı veren bir süreç olur. İnşallah bu sıkıntılarda atlatılır ve 2014-2015 sezonunu Turgutlulular için hayırlı bir noktada bitirmiş oluruz" şeklinde konuştu.

Sezonun ilk çalışmasında takımdaki oyuncuların neşelerinin yerinde olduğu gözlenirken, denenme safhasında olan isimlerin performansına göre ikinci etap kamp kadrosuna dahil edilip edilmeyeceği yönünde kararın yine teknik heyet tarafından verileceği açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı
    14:12 Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı

    Beşiktaş'ın 'Baba' lakaplı eski başkanı ve efsane futbolcu Hakkı Yeten, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement